Moderne klassikere til boligen

ønsker-til-boligen

HAY fade + lysestage//Kartell stol//Lyngby vase//Ferm Living trådkurv//Tom Dixon fyrfadsstage//Raumgestalt tavle

Egentlig er det måske lidt pudsigt at lave en ønskeliste, sådan lige efter Jul, men jeg kan nogen gange godt få præstationsangst når nogen beder om en ønskeseddel, så jeg ender altid bare med at sige at det er op til dem, hvad de synes jeg skal have. Jeg kan også godt lide overraskelseselementet, når man ingen anelser har om hvad det er man får.

Her i juledagene har jeg dog haft lidt ekstra tid til at fordybe mig i hvad der rører sig rundt omkring og er faldet over en del smukke sager, som vil pynte i hjemmet og være relativt nemme {på nær stolen} at transportenere, når vi skal flytte. Planen er, som jeg tidligere har nævnt, at vi flytter til{bage} London i slutningen af 2014. Jeg har ellers sagt til mig selv, at jeg ikke vil investere i boligting, indtil jeg er  s e t t l e d  d o w n, men småting er nemme nok at transportere, og så er der bare noget hyggeligt over at samle ting over en periode i stedet for at gå ud og købe alt på én gang. 

Du vil måske også kunne lide:

7 Comments on Moderne klassikere til boligen

 1. Karina
  04/01/2014 at 1:07 pm (4 years ago)

  Jeg kunne godt bruge det hele :) Hehe. Det er jo nogle super lækre ting :)

  Reply
  • Milana
   04/01/2014 at 1:27 pm (4 years ago)

   Me too! Hvornår er det jul igen?;)

   Reply
 2. Josephine
  04/01/2014 at 1:36 pm (4 years ago)

  Så fine nogle ting :) Elsker bolig ønsker og generelt indretnings inspiration. Hvordan kan det være I skal flytte til London, lyder spænende :)

  Reply
  • Milana
   04/01/2014 at 1:46 pm (4 years ago)

   Hej Josephine :) Det gør jeg også, men ja, har sat det lidt på stand-by, men synes der er så mange fine ting lige nu.

   Jeg har boet i London før i en kort periode, hvor jeg gik på London College of Fashion efter jeg blev færdig på Syddansk {jeg læste int. virksomhedskomm.} så det var lidt mere kreativt :) Min kæreste bliver færdig med sin udd. til sommer og vi kunne rigtig godt tænke os at bo i London :)

   Reply
   • Josephine
    23/01/2014 at 9:48 pm (4 years ago)

    Undskyld jeg slet ikke har fået set din kommentar.. Og hvor pudsigt! Jeg har selv læst virksomhedskommunikation og skulle egentlig have startet på London college of fashion i september: MA i fashion marketing. Hvad læste du der?? Og var du tilfreds med det? Du kan eventuelt sende mig en mail :) Er meget interesseret i at høre nærmere, da jeg rent faktisk har fået rigtig mange penge i stipendie…

    Reply
 3. Lullumut
  05/01/2014 at 4:06 pm (4 years ago)

  Jeg elsker lysestagen. Håber jeg får den til min fødselsdag. Ellers må jeg nok ud og købe den bagefter ;-)
  Oh no.. Vi må lige nå at ses en hel masse, inden I flytter :-) Bl.a. noget med god sushi på bryggen ;-)

  Reply
  • Milana
   05/01/2014 at 9:07 pm (4 years ago)

   Ja, jeg må vist bare selv ud og købe siden min fødselsdag er i november hehe ;) Ja, sushi på Bryggen! :)

   Reply

Leave a Reply