Moderne Klassikere // Rag & Bone

Har udnyttet at der er 20% rabat på Shopbop og klikket nogle drømmeting hjem fra Rag & Bone. Jeg har længe kigget på denne jakke som jeg synes var meget pricey, så jeg prøvede at glemme den og kigge efter nogle lidt mere prisvenlige armyjakker, men da jeg pludselig fik en mail om at der er procenter at spare tog jeg det som et tegn! Armyjakken er hvis I spørger mig en moderne klassiker, som jeg synes alle burde have. Så jeg slog til!  Støvlerne har jeg også kigget på meget længe og synes de passer fantastisk godt til både jeans, kjoler og nederdele – kan sagtens forestille mig en hvid blondekjole, støvlerne og armyjakken på en dejlig forårsdag. Hvad synes I om tingene? I kan se mere til jakken her og til støvlerne her. Har I fået shoppet på udsalg nu hvor der er mid-season sale? Jeg glæder mig til at vise jer tingene in real life.

ragbone

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Moderne Klassikere // Rag & Bone

 1. Ingvild
  18/04/2013 at 11:02 am (4 years ago)

  Looooove it! Begge to er superfine. <3 Jakken ser ut som den er av så god kvalitet!

  Reply
 2. Lise/walkinrunout
  19/04/2013 at 11:49 am (4 years ago)

  heldige dig.. det er skønne ting du har fået shoppet… og støvlernes farve og jakkens farve er bare super flotte sammen :)

  Reply
 3. Vanessa
  19/04/2013 at 10:13 pm (4 years ago)

  Er forelsket i støvlerne. De er fede! Rag & Bone har bare de lækreste ting. Har selv kigget på nogle støvler, men prisen er bare lige høj nok!

  Reply

Leave a Reply