Marc by Marc Jacobs

Forleden aften var min veninde Cecilie og jeg i biffen for at se en rigtig tøsefilm, Friends With Benefits, og den var faktisk overraskende god! Den smukke Mila Kunis og den lækre Justin Timberlake gjorde et godt stykke arbejde og filmen var en af de bedre romantiske komedier jeg har set i noget tid. {Så kan man diskutere hvor høj Hollywood-standarden for denne genre i øvrigt er.}

På billedet ses mit yndlingsaccessory – mit Marc by Marc Jacobs ur – som jeg har haft i et par år efterhånden og føler mig helt nøgen uden. Jeg elsker at uret ligner noget der kunne have tilhørt min bedstefar og at det så nemt kan pifte ethvert outfit op! I får resten af looket at se snart… 

{Begge billeder er taget af Cecilie}

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Marc by Marc Jacobs

 1. ehes
  20/02/2012 at 8:17 am (6 years ago)

  Hej.
  Jeg følger altid med i din blog, har bare ikk haft tid i lang tid :( Men jeg elsker seriøst din blog og self din stil! ;)
  Jeg kunne godt tænke mig at se din armbånd og ring på billedet mere tydeligt :D Og hvor er de fra? ser nemlig ret sød og pøn ud :p

  Reply
  • Milana
   20/02/2012 at 10:41 am (6 years ago)

   Tusind tak fordi du følger med :-) Det varmer at du kan li’ den! :)

   Ringen er fra H&M fra for lang tid siden og armbåndet fik jeg af min mor. Det var købt i en butik på Strøget, som desværre er lukket nu :(

   Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Marc by Marc Jacobs

 1. […] Begge gaver er lige mig! Jeg har i lang tid prøvet at finde nogle fine armbånd som ville matche mit højtelskede ur, så denne gave er helt perfekt!  Tak, […]

 2. […] 6. Michael Kors uret har jeg stort set besluttet mig for at købe – jeg går normalt ikke så meget i guld, men er helt vild med dette ur og synes det vil være et godt alternativ til dette fra Marc by Marc Jacobs. […]

Leave a Reply