Mangelvarer i min garderobe

Forleden proklamerede jeg egentlig at jeg ikke er den store udsalgshaj, da jeg som yngre ofte endte med at købe ting fordi de var billige og ikke fordi jeg nødvendigvis havde brug for dem, men da jeg var i gang med at lave en liste over de ting jeg synes jeg manglede at enten tilføje {metalhalskæderne} eller fornye {almindelige hvide t-shirts} i min garderobe, slog det mig, at det var lige præcis det her jeg burde kigge efter på udsalg. Sikker en åbenbaring, tænker I!

must-haves

Ballerinasko

Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par klassiske, sorte ballerinasko. De eneste krav jeg har til dem er at de skal være superbehagelige at have på. Jeg har kigget på nogle forskellige fra Vera Wang Lavender Label som har så mange fine sko og Michael Kors, men det ene par kunne ikke sendes til DK og det andet havde fået lidt dårlige anmeldelser. Øv.

T-shirts

Jeg er også på udkig efter lækre kvalitets t-shirts i hvid, grå og sort. De må gerne være meget lette i stoffet, hvis I forstår hvad jeg mener. T by Alexander Wang har et par stykker, men de må gerne være lidt billigere, dem jeg ender med. Det er jo trods alt bare en bomulds t-shirt.

Halskæder

Jeg er helt vild med de her collar-halskæder og kunne godt tænke mig at eje en eller to. De er superfine med almindelige t-shirts, men også med klassiske skjorter.

Blazer

Endeligt kunne jeg rigtig godt tænke mig en ny sort blazer. Denne gang kunne jeg godt tænke mig en med lidt mere markede skuldre uden at der går for meget Lanvin cirka 2009 over den. Let markede men lige nok til at give en fin holdning.

Jeres tur!

Har I nogle mangelvarer i jeres garderobe lige nu? Hvis I har spottet nogle af mine mangelvarer et sted på nettet eller rundt omkring i butikkerne, må I meget gerne give tippet videre! P.S. Følg modeverden.dk på bloglovin’ ved at klikke nedenunder!

Du vil måske også kunne lide:

20 Comments on Mangelvarer i min garderobe

 1. sanne
  09/01/2012 at 1:36 pm (6 years ago)

  Lige præcis den her slags basis ting er jo et hit at købe på udsalg…. Jeg fandt jo en sort Alexander Wang Tank top minus 40% i Dr. Adams… Win!!!

  Har du tjekket Cos? Deres basis t-shirts er helt vildt skønne. Bløde, en lille lomme, og en rigtig fed længde og facon. Dem er jeg så glad for. De koster vist 225 el. lign?

  Var der ikke nogle gode ballerinaer på Net-a-porter?

  Blazer? Zara???? :)

  Jeg skal ikke købe mere tror jeg….. Puha!!

  Reply
 2. Milana
  09/01/2012 at 2:22 pm (6 years ago)

  Tusind tak for de ips. Jeg skal virkelig være edre til at kigge ind hos COS. Jeg har bare ikke taget butikken til mig endnu af en eller anden årsag.

  Jeg har været i Zara for at kigge efter en blazer, men kunne ikke finde en med markerede skuldre. Tror måske jeg har fundet en på Asos :) Venter dog lidt endnu på at se hvad Zara får ind af nye varer – de har jo bare de lækreste ting!

  Reply
 3. sanne
  09/01/2012 at 2:37 pm (6 years ago)

  Cos er også en svær butik synes jeg……… Men de der t-shirts er bare et hit!
  Ja jeg elsker virkelig Zaras blazere, de har det der fine feminine snit, men med et klassisk look.

  Reply
  • Milana
   09/01/2012 at 4:28 pm (6 years ago)

   Jeg må lige ind og kigge på de t-shirts! Og helt enig mht. Zara-blazerne!

   Reply
 4. Tina
  09/01/2012 at 4:08 pm (6 years ago)

  Collar-halskæder er så fine!!! Du kan få nogle billige, men pæne i Pieces (kun lidt over 100 kr), både brede og tynde!

  Reply
  • Milana
   09/01/2012 at 4:28 pm (6 years ago)

   Lyder godt, dem skal jeg lige kigge på!! Tusind tak for tippet, Tina :-)

   Reply
   • Milana
    09/01/2012 at 4:36 pm (6 years ago)

    Og lige noget andet… Jeg har prøvet at kommentere på din blog mange gange, men den vil altså ikke lade mig kommentere. Overhovedet. Jeg ved ikke om du har hørt det fra andre læsere? Jeg har lige fundet den artikel du skrev om min blog – hvor er du bare fantastisk sød! Det varmer helt vildt – tusind, tusind tak!! <3<3<3

    Reply
    • Tina
     09/01/2012 at 4:59 pm (6 years ago)

     Hmm… det virker underligt, det skal jeg lige ha undersøgt! Og det var da så lidt :)

     Reply
     • Milana
      09/01/2012 at 5:24 pm (6 years ago)

      Ja, det er ikke kun sket i dag, men flere gange når jeg ville kommentere. Jeg kunne ikke kontakte dig på mail nogen steder på din blog eller FB/Twitter. Ville ha’ gjort dig opmærksom på det tidligere :)

 5. Jo
  09/01/2012 at 4:55 pm (6 years ago)

  Måske jeg faktisk skulle gøre det samme! Jeg er virkelig ikke god til udsalg, men nu mest fordi jeg altid hellere vil have alle de nye ting! Men udsalg er jo faktisk som du også får frem, alle tiders til at forny basis garderoben, eller det man gerne vil tilføje :)
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   09/01/2012 at 5:24 pm (6 years ago)

   Ja, det er bare med at holde sig til de ting man mangler, for så undgår man fejlkøb! :-)

   Reply
 6. Nanna
  09/01/2012 at 6:32 pm (6 years ago)

  Der er masser af ting jeg drømmer om at have i mit skabt, men når vi snakker items jeg virkelig mangler, så må det være en pæn, sort cardigan i lækker kvalitet og en sort clutch i læder.

  Reply
  • Milana
   09/01/2012 at 7:01 pm (6 years ago)

   Jeg mangler også en lækker sort clutch – den var faktisk lige ved at ryge med på liste:-)

   Reply
 7. Lullumut
  09/01/2012 at 7:08 pm (6 years ago)

  Jeg tør ikke kigge efter.. Mangler ALT! ;-) Flade sorte støvler, nyt undertøj, klassiske sorte ballerinaer, skjorter, t-shirts, toppe.. Ohhhh… :-)

  Reply
  • Milana
   09/01/2012 at 7:30 pm (6 years ago)

   Jaaa, jeg kender det godt, man kan altid finde en masse man mangler!

   Reply
 8. Guapizimo
  09/01/2012 at 7:53 pm (6 years ago)

  For nuftige ting du vil have fat på ;) En collar-halskæde kunne jeg også godt bruge, men vigtigst af alt er en pæn hvis skjorte eller to da jeg virkeligt mangler og så prøver jeg jo at få fyldt lidt op af kjoler og nederdele :)

  Reply
  • Milana
   10/01/2012 at 10:15 am (6 years ago)

   Pæne hvide sjorter er en must – de er så fine, men synes de er irriterende fordi de skal stryges, så det er faktisk ikke tit jeg har mine på :D

   Reply
 9. Ida
  09/01/2012 at 8:26 pm (6 years ago)

  Kender udemærket godt det med at man køber en masse, bare fordi at det er billigt.
  Jeg har en hvid T-shirt fra Stig P. Den minder meget om T by Alexander Wang, og til en pris af 249 kr. Den kan jeg bestemt anbefale :)

  Jeg er allerede stor fan af Modeverden på blogloving :)

  Reply
  • Milana
   10/01/2012 at 10:16 am (6 years ago)

   Hehe tusind tak Ida!! :) Det er jeg glad for :)

   Må lige tjekke de t-shirts ud!

   Reply
 10. Mette - fashionnursing
  10/01/2012 at 2:58 pm (6 years ago)

  Jeg mangler også lækre basisbluser og så er jeg på udkig efter en kort sort blazer. Har ikke lige fundet den rette endnu :)

  Reply

Leave a Reply