Før & Efter: Makeup-organisation

Jeg overvejede længe om I skulle have lov at se hvor rodet min makeup var, inden jeg organiserede den i disse gennemsigtige bokse {Netto, 20 kroner stykket}. Jeg har mange produkter, men det er kun et meget lille antal, som jeg bruger ofte {I fik bl.a. et kig på mine yndlingsprodukter her} og derfor var det på tide at rydde op. Alle produkterne var blandet sammen i kurve og makeuptasker og gemt væk fra omverdenen, men nu er der endelig kommet lidt styr på tingene, så her får I mine tips til at organisere makeuppen. Time to declutter!

{Før & Efter}

 • Makeupprodukter har, ligesom madvarer, udløbsdatoer, men dem ser vi ofte bort fra. Hvis du ved at du har haft din blush i tre år burde du overveje at udskifte den. Bakterier elsker også makeup;)
 • Hvis du har noget makeup, som du ikke har brugt i lang tid, betyder det også at det bare optager plads og samler støv og får hele din kollektion til at virke uoverskuelig.
 • Behold ikke ting, bare for at beholde dem. ”Det kan jo være jeg får brug for dem”, chancerne for det er meget smalle! Less is more.
 • Gennemsigtige bokse er både flotte og enkle, men gør det også nemt at finde lige præcis det man leder efter. Samtidig kan de godt stå fremme, uden at det virker rodet.
 • Husk altid at smide den gamle mascara ud, før du åbner den nye, især hvis du altid bruger den samme. Jeg har flere gange stået i en mærkelig situation hvor man pludselig var i tvivl hvilken mascara var ny og hvilken var gammel.

Hvordan organiserer I jeres makeup?

Du vil måske også kunne lide:

15 Comments on Før & Efter: Makeup-organisation

 1. Cecilie
  07/02/2012 at 10:51 am (6 years ago)

  wow hvor ser det flot og indbydende ud nu ;-) – god ide med gennemsigtige bokse :)

  Reply
 2. Guapizimo
  07/02/2012 at 11:58 am (6 years ago)

  Min makeup ligger i nogle noget større æsker fra IKEA og jeg burde faktisk organisere det bedre, da jeg godt kan lide det ser pænt ud, men det er altid de samme få ting jeg bruger og derfor har jeg ikke gjort det endnu ;)

  Reply
 3. Ida
  07/02/2012 at 12:04 pm (6 years ago)

  Sikke en forandring ;) det er blevet super fint og overskueligt :)
  Jeg har mit i min makeup pung. Har ikke så meget forskelligt – less is more :)

  Reply
  • Milana - modeverden.dk
   07/02/2012 at 1:14 pm (6 years ago)

   Jeg havde også det jeg brugte mest i min makeuptaske, men synes altid det hele blev rodet til og så kunne jeg ikke finde det jeg skulle bruge, nu er der lidt mere styr på tingene :)

   Reply
 4. Michelle
  07/02/2012 at 2:30 pm (6 years ago)

  Jeg rydede op forleden (eksamensopgaveskrivningsoverspringshandling) og fik smidt alle de gamle produkter ud. Jeg havde blandt andet gemt øjenskygger, jeg købte da jeg var 15 år – og jeg er altså 25 nu. Eeew! :S og ud med alle de gamle og udtørrede mascarraere. Nu har jeg faktisk bare en enkelt kurv stående ved badeværelsesspejlet med alle fornødenhederne og så en pæn kasse til neglelakkerne på en hylde.

  Reply
  • Milana
   07/02/2012 at 2:51 pm (6 years ago)

   Haha det er rekord! Godt den rog ud :) Det er så rart at få ryddet op – og isæt noget man får lavet når man burde burde skrive opgave ;)

   Reply
 5. J'adore blog
  07/02/2012 at 3:26 pm (6 years ago)

  Ej det er altså smart med det makeup opbevaring, overvejer det selv! Også med mine smykker :-)

  Reply
  • Milana
   07/02/2012 at 3:41 pm (6 years ago)

   Ja, jeg tænkte også på at gøre det med mine smykker, men så bliver der nok for mange gennemsigtige kasser rundt omkring ;) Men det er virkelig en nem måde at organisere tingene på.

   Reply
 6. Nanna
  07/02/2012 at 4:51 pm (6 years ago)

  Det ser super lækkert ud med de akryl bokse :-) Og hvor har du i øvrigt en imponerende lækker samling af makeup…

  Reply
  • Milana
   07/02/2012 at 6:39 pm (6 years ago)

   Tak, Nanna :)

   Reply
 7. Lullumut
  08/02/2012 at 6:26 pm (6 years ago)

  Dejligt med dine “ryd op og smid ud” indlæg :-) Jeg har fået helt blod på tanden til at smide/rydde ud men ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Har dog lige købt en loppestand 18. marts i Virum. Det må være startskuddet :-)

  Reply
  • Milana
   08/02/2012 at 7:00 pm (6 years ago)

   Det lyder da som det perfekte sted at starte! :)

   Reply

Leave a Reply