Make Up For Ever

lipstick

Forleden da jeg var på den forløbigt sidste tur i Sephora med hende her {hun har forladt mig og Danmark til fordel for endnu lavere temperaturer i Norge – snøft} fik vi begge en mini-læbestift og lip liner da vi betalte for vores varer. Ingvild er allerede stor fan af Make Up For Ever læbestifte og jeg er rigtig glad for deres foundation {som jeg nok skal anmelde for jer meget snart}. Denne læbestift har den helt perfekte konsistens – den er silkeblød og pigmenteret, men føles ikke tung på læberne. Lidt ligesom neglelak, skifter denne læbestift farve alt afhængigt af om man påfører den en eller to gange. Når jeg skal til USA i slutningen af måneden skal jeg helt klart kigge mere på Make Up For Ever sminken – man kan jo spare en del… Her i Danmark kan man finde et bredt sortiment i Sephora. Se min US shoppingliste her.

DSC_0133

Screen Shot 2013-02-26 at 8.05.00 AM

Du vil måske også kunne lide:

7 Comments on Make Up For Ever

 1. Guapizimo
  04/03/2013 at 10:40 am (5 years ago)

  Der ser ud til at være en virkelig pæn farve, jeg ville egentligt gerne have en lille samling af Mac læbestifter, men er da alligevel nødt til at kigge nærmere på denne :)

  Reply
  • Milana
   04/03/2013 at 9:10 pm (5 years ago)

   Farven er pæn, men den er ret så lilla/pink i virkeligheden – skal helt klart ha kigget på flere farver, da konsistensen er virkleig lækker på læberne.

   Reply
 2. Ida
  04/03/2013 at 12:12 pm (5 years ago)

  Uha den farve er super fin :)
  Jeg har ikke nogle veninder der bor meget længere end 10 km fra mig, så kan godt forstå at Norge er langt væk :(

  Reply
  • Milana
   04/03/2013 at 9:11 pm (5 years ago)

   Du er heldig! Jeg er jo tilflytter her i Kbh, så jeg har efterladt mange nogle af de bedste i Odense og så har jeg nogle i England, men heldigvis også nogle her i Kbh :)

   Reply
 3. Jasmina
  04/03/2013 at 8:46 pm (5 years ago)

  Jeg er også vild med deres læbestifte – de har nogle virkelig trendy farver. Den du har købt er ret flot :)

  Reply
  • Milana
   04/03/2013 at 9:11 pm (5 years ago)

   Tak, den var skam helt gratis – en vareprøve jeg fik med :) Det er skønt e dnogle brugebare vareprøver :)

   Reply
 4. Sherin
  05/03/2013 at 8:16 am (5 years ago)

  I love nude lipsticks. This shade looks so perfect.

  Reply

Leave a Reply