MAC Cremeblend Blush Anmeldelse

Jeg elsker at bruge blush på kinderne i hverdagen – det giver friskhed til ansigtet, som ellers godt kan gå hen og blive lidt bleg i vintermånederne. Jeg har i mange år brugt blush fra Chanel og har været rigtig glad for dem, men på det seneste har jeg ledt efter en rigtig god cremet blush der kunne gøre noget ved vinter-blegheden. Jeg søgte og søgte og endelig faldt jeg over Ladyblush fra MAC, som er lige præcis det, jeg havde brug for. Farven er så fin, og giver kinderne en fantastisk pink farve – alt efter hvor meget man putter på. Man får et frisk look dagen lang, men man skal passe på at man ikke kommer for meget på – der er en meget fin grænse mellem at se naturlig og unatrulig ud, når man bruger denne blush. Jeg har i øvrigt lige fået NARS ‘Orgasm’ som jo skulle være verdens bedste blush – og der er noget om snakken – der kommer en lille anmeldelse af den meget snart. Hviken blush bruger I?

Du vil måske også kunne lide:

16 Comments on MAC Cremeblend Blush Anmeldelse

 1. Guapizimo
  28/12/2011 at 10:42 am (6 years ago)

  Uh tak for anmeldelsen, jeg har nemlig planer om at jeg vil begynde at prøve Mac produkter af og en god blush kunne jeg godt bruge. Jeg er ved at løbe tør for den Chanel sag jeg har, som er en del af en større læbe/blush palette.

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 10:49 am (6 years ago)

   Jeg kan bestemt anbefale den her – prøv Ladyblush farven – den var en absolut favorit indtil jeg fik den fra NARS her i julen ;) Men den fra NARS havde min bror med fra London – man kan ikke købe deres produkter her og Asos som sælger dem sender dem ikke udenfor UK.

   Reply
 2. Jo
  28/12/2011 at 10:46 am (6 years ago)

  Den ser rigtig fin ud i farven. Jeg kan rigtig godt lide at bruge creme blush om sommeren, hvor jeg ellers ikke har så meget make-up i hovedet. Jeg har en i en peach tone i samme udgave fra MAC. Her resten af året bruger jeg en mineral blush også fra MAC. De kan virkelig anbefales, da de smelter ind i huden og ser mere naturlige ud :)
  Glæder mig til at høre om den fra NARS!
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 10:49 am (6 years ago)

   Jeg har faktisk altid brugt de almindelig pudderblush fra Chanel, så den cremede er helt ny, jeg laver en samlet anmeldelse af Chanel, MAC og NARS snart :-)

   Reply
 3. Susie
  28/12/2011 at 10:55 am (6 years ago)

  I love this blush! I got this in a MAC goodie bag during Fashion Week and it is seriously one of my favorite products – gives the perfect rosy glow! You can use it on your lips too (better in the summer, with a tan of course.) Never tried Nars Orgasm Illuminator – looking forward to hearing your thoughts on it!

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 6:31 pm (6 years ago)

   I love it, but I love the NARS one even more. You can buy it on Asos – it’s the perfect blush :-)

   Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 6:31 pm (6 years ago)

   Ja, den er virkelig lækker, men vent til min anmeldelse af Chanel, MAC og NARS – så kan du se hvilken en er lækrest :-)

   Reply
 4. Ida
  28/12/2011 at 4:17 pm (6 years ago)

  Jeg har også en fra Chanel, men bruger den sjældent, da jeg har røde kinder året rundt, så det ser ofte så overdrevet ud, når jeg kommer blush på også.

  Har også hørt rigtig godt om MAC blushs :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 6:33 pm (6 years ago)

   Hehe så skulle du prøve den fra NARS, men det er dejligt altid at have røde kinder! Det har jeg ikke, så bliver nødt til at tilføje lidt kunstigt rødme ;)

   Reply
 5. Signe Liv
  28/12/2011 at 6:18 pm (6 years ago)

  Jeg bruger en blush fra the body shop i en oyster/pink, meget flot og virkelig holdbar (:

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 6:33 pm (6 years ago)

   Jeg har ikke prøvet noget af deres makup faktisk :-)

   Reply
 6. Lullumut
  28/12/2011 at 7:45 pm (6 years ago)

  Jeg er kun lige begyndt at bruge det inden for den sidste tid. Tror måske den er fra Yves Rocher eller Oriflame.. Har overtaget min søsters. Men den er meget mørk. Skal have en lysere end dag :-)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 8:04 pm (6 years ago)

   en her er meget ys, men den fra NARS er bare så fin og lys, den kan anbefales.

   Reply
 7. Maise
  06/01/2012 at 12:15 pm (6 years ago)

  Uhh det kunne være, at det var den man skulle prøve næste gang. Jeg bruger nemlig en blush fra The Body Shop, som jeg bare elsker ;-)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on MAC Cremeblend Blush Anmeldelse

 1. […] sommerglød og friskhed til huden. Jeg har i mange år brugt forskellige blush fra Chanel, men som jeg skrev om tidligere, fik jeg lyst til at prøve MAC’s Cremeblend Blush under navnet ‘Ladyblush’. Jeg […]

Leave a Reply