M Picaut Precious Oil Review

Olie til håret er et relativt nyt fenomæn i min hårplejeserie, for slet ikke at snakke om olie til ansigtet. Svenske Mette Picaut står bag mærket M Picaut, som producerer det skønneste af det skønneste når det kommer til hudplejeprodukter. Hendes skønhedsserie består af 95-99% økologiske ingredienser og alt fra indpakningen til duften oser af kvalitet og eksklusivitet.

Mette sendte sin Precious Oil, som har vundet en beauty pris i 2010, til mig og jeg var mere end begejstret for produktets måde at gøre huden frisk og blød. Olie til huden kan virke lidt sært egentlig – hvem har lyst til at få fedtet hud? Men denne olie absorberes så hurtigt og kan sågar bruges lige inden man lægger makeup på, uden at det får nogen negativ betydning for makeuppen.

Det olien går ind og gør for huden er bl.a. at den stimulerer gendannelsen af collagen, som er et protein der gøre huden fastere. Jeg læste et sted, at hudens indhold af collagen falder med 1 % per år {fra 25 års alderen} og da collagen er bindevævets vigtigte såkaldte ‘fyldemateriale’ bliver huden slappere. Dette medfører at huden taber fugt og elasticitet hvilket i sidste ende medfører rynker. Olien mindsker også små fine linjer i huden {dette er nok en længere proces} og giver huden et nærings-boost, hvilket er tydeligt efter kort tids forbrug. Jeg vil klart anbefale denne olie – især til os der har passeret starten {og måske også midten;)) af tyverne – øv, det går stærk pige! Har I prøvet en olie til huden?

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on M Picaut Precious Oil Review

 1. Guapizimo
  14/02/2012 at 11:32 am (6 years ago)

  Det lyder spændende med den olie, jeg har ikke prøvet olie til huden, men har kraftigt overvejet det!

  Reply
  • Milana
   14/02/2012 at 11:41 am (6 years ago)

   Jeg tror du vil kunne lide den her. Den er ret lækker, men har faktisk også en anden olie, som jeg anmelder snart.

   Reply
 2. Ida
  14/02/2012 at 12:11 pm (6 years ago)

  Ej så bliver min hid bare mere og mere slap fra nu af? ØV :(
  Tror vist nok lige at jeg skal ud og kigger mig efter noget olie.
  Den er fin den du har fået. Kan den købes på nettet?

  Reply
 3. Cecilie
  14/02/2012 at 9:45 pm (6 years ago)

  Den lyder som en man gerne vil prøve :) Kan man bare gå ned og købe den i matas ? :)

  Reply
  • Cecilie
   14/02/2012 at 9:45 pm (6 years ago)

   hov, så lige din liste nu :) thanks!!

   Reply
 4. Lullumut
  17/02/2012 at 11:21 am (6 years ago)

  Den lyder god! Jeg har selv prøvet en serum til huden under cremen. Det er vel lidt det samme. Og da den slap op i januar, glemte jeg faktisk at kigge efter en ny. Det føltes godt nok godt.

  Reply
  • Milana
   17/02/2012 at 5:50 pm (6 years ago)

   Mja.. Serum er et helt fantastisk produkt – jeg har brugt den grønne fra Estee Lauder – den koster bare det hvide ud af øjnene – så den udskiftede jeg med en lidt billigere fra Lancome. Man får den blødeste hud med det samme. Det gør man ikke helt med olien. Men den gør så alt muligt andet.

   Reply

Leave a Reply