Look of the week

Ugens outfit er stylet udelukkende med små danske mærker, som jeg fandt på en ny, superfed webshop – Fashiolicious.com. Selvom jeg har blogget i mange år efterhånden intrenationalt {her}, og beskæftiget mig primært med udenlandske mærker, har de danske brands formået at forblive nogle af mine absolut yndlings. Jeg er helt vild med den minimalistiske stil vi har i Danmark, og Scandinavien generelt, som dog aldrig bliver kedelig, takket være de fine detaljer. Et par perfekte eksempler nedenunder fra nogle mindre, og mere prisvenlige, danske mærker.

Blouse – Black Secret –  /Skirt – Expose – /Earrings- Pernille Corydon – /Shoes-Black Secret 

 

Dette outfit er den perfekte måde at pleje sit personlige stil på, selv i arbejdsrelatede situationer, hvis arbejdet kræver, at man er list mere konservativ i sin påklædning. Det er råt og feminint på samme tid, hvilket er den absolut perfekte blanding hvis I spørger mig!

ENG: An outfit created solely from up and coming Danish brands! It’s edgy and feminine all at once – a perfect combo if you ask me!

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Look of the week

 1. Guapizimo
  03/11/2011 at 11:54 am (6 years ago)

  Lækkert outfit, jeg synes også vi har en masse gode danske mærker vi kan være helt stolte af :)

  Reply
  • Milana
   03/11/2011 at 8:37 pm (6 years ago)

   Tak, ja vi kan være rigtig stolte af de danske mærker!

   Reply
 2. Nanna
  03/11/2011 at 8:34 pm (6 years ago)

  Lækre sager og lækker webshop. Den kendte jeg slet ikke.

  Reply
  • Milana
   03/11/2011 at 8:37 pm (6 years ago)

   Ja, virkelig lækker – jeg faldt over den forleden – den er helt ny!

   Reply

Leave a Reply