Lip Love

Hvis nogen havde spurgt mig for bare to år siden hvad jeg synes om at gå med læbestift ville svaret bestemt have været at det ikke var noget for mig. Læbestift, og især den røde, var forebeholdt smukke franske kvinder, filmstjerner… Ikke mig. Og slet ikke i Danmark. Men jeg besluttede mig så pludselig for at prøve lykken med en rød læbestift og det var kærlighed ved første blik. Der er bare noget ved læbestifter, der giver et hvilket som helst almindeligt outfit en eller anden form for personlighed og attitude. Her får I et kig på mine læbestifter og nederst får I en anmeldelse af de forskellige mærker…

1. Ret god holdbarhed og farven er meget pigmenteret – lever helt op til det, den ser ud til at være farvemæssigt. Meget prisvenlig. Kan dog godt mærkes, at man har læbestift på – den er lidt for cremet måske.

2. MAC laver fantastiske læbestifter – jeg har kun en, men kunne rigtig godt tænke mig en i hver farve! De har en fantastisk holdbarhed og føles naturlige på læberne! Lidt pricey, men man får virkelig også et godt produkt.

3. Ringe kvalitet. Jeg var meget skuffet. Farverne er meget gennemsigtige så det ligner at man puttede læbestiften på for flere timer siden og den falmer meget hurtigt. Den billige pris afspejler virkelig kvaliteten.

4. Yves Rocher er dem jeg bruger allermest. De er meget fugtgivende og føles virkelig godt på læberne – meget let læbestift, men samtidig er farverne meget pigmenterede og sådan som man forestiller sig de vil se ud. God pris og godt produkt!

Jeres tur…

Hvordan har I det med læbestifter? Har I en yndlingsfarve? Hvis jeg kun måtte bruge en læbestift, ville jeg nok vælge en rød! Men er også vild med pink læber!

Du vil måske også kunne lide:

18 Comments on Lip Love

 1. Jo
  24/01/2012 at 11:03 am (6 years ago)

  Åh jeg ELSKER også læbestift og er faktisk begyndt også at prøve at bruge det lidt i hverdagen, sådan hvis man skal på cafe eller noget om aftenen – det add’er sådan lidt farve til hverdagen og det føles så skønt :) Dine ser super fine ud!
  Har selv lavet et par indlæg på min blog om mine læbestifter, men der er jo kommet et par stykker til siden :) Men kig endelig her;
  http://myown-jo.blogspot.com/2011/05/my-lipsticks.html
  og her;
  http://myown-jo.blogspot.com/2011/11/lifes-to-short-to-not-wear-lipstick-on.html

  Reply
  • Milana
   24/01/2012 at 1:48 pm (6 years ago)

   Ja, det gør jeg også! Det er lidt sjovre med læbestift på ;)

   Reply
 2. Marica
  24/01/2012 at 12:05 pm (6 years ago)

  Jeg er begyndt at ELSKE læbestifter og føler mig nærmest nøgen uden nu.
  Jeg elsker i sær Chanels læbestifter :-)

  Reply
  • Milana
   24/01/2012 at 1:49 pm (6 years ago)

   Jeg har faktisk aldrig prøvet Chanel læbestifter, å trods af at deres produkter er nogle af dem jeg har brugt allermest! Og har kun hørt godt om læbestifterne!

   Reply
 3. Ida
  24/01/2012 at 12:11 pm (6 years ago)

  Hvor har du mange fine :)
  Jeg er også rigtig glad for Yves Rocher og bruger den brune hver dag. Ellers er Diors også rigtig gode. Derfra har jeg også tre stk og bruger den nuatrale med lidt brunligt skær ofte.

  Reply
  • Milana
   24/01/2012 at 1:49 pm (6 years ago)

   Jamen de er vildt gode, ik? Jeg skal ha’ flere farver snart tror jeg :)

   Reply
 4. Miriam
  24/01/2012 at 12:29 pm (6 years ago)

  Knaldrød er ikke så god til min hudtone, desværre, men jeg er fælt glad for de lyserøde nuancer. Går faktisk sjældent ud uden læbestift!

  Pssst – der er giveaway ovre hos mig! ;)

  Reply
  • Milana
   24/01/2012 at 1:51 pm (6 years ago)

   Det med hudtoner og læestifter har jeg ikke sat mig helt ind i, men har opdaget at mange farver slet ikke passer til mig efter jeg har købt læbestiften ;)

   Reply
 5. Josephine
  24/01/2012 at 5:03 pm (6 years ago)

  Sikken nogle fine farver, og sikken en skøn blog du har :) Jeg følger med via bloglovin. Måske du vil tage dig et par minutter og kigge forbi min blog og eventuelt følge? :)

  stylebyjosephine.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   24/01/2012 at 5:11 pm (6 years ago)

   Tak, Josephine. Jeg kigger forbi dig med det samme! :)

   Reply
   • Josephine
    24/01/2012 at 5:24 pm (6 years ago)

    Tak fordi du kiggede :) Forstår ikke lige helt hvad du mener med kommentaren og URL/Link? :)

    Reply
    • Milana
     24/01/2012 at 6:27 pm (6 years ago)

     Folk som har en blog på Blogger skal aktivt gøre det muligt for andre som ikke har de profiler at kommentere. Jeg har f.eks. ikke blogger, men har været nødt til at oprette en blogger-profil for at kunne kommentere – det er ikke optimalt. Hvis man har mulighed for bare at kommentere med sit navn/url så er jeg sikker på amnge vil blive glæde. For det er langt fra alle der har, det der kræves. Kig på dine kommentar-instilligner :)

     Reply
     • Josephine
      24/01/2012 at 8:15 pm (6 years ago)

      Argh i see :) Tusind tak for tippet :)

     • Josephine
      24/01/2012 at 8:17 pm (6 years ago)

      så skulle det være ændret, mange tak for din hjælp :)

 6. Guapizimo
  24/01/2012 at 5:22 pm (6 years ago)

  Spændende med anmeldelsen, jeg var engang lige ved at købe den fra Rimmel, men den var udsolgt – heldigvis kan jeg så konkludere. Det er først her det sidste stykke tid jeg er blevet fortrolig med den røde farve, nu mangler jeg er blive god til de rigtige kraftige pink nuancer :D

  Reply
  • Milana
   24/01/2012 at 6:28 pm (6 years ago)

   De her Kate Moss for Rimmel er i hvert fald dårlig kvali. Ja, jeg vil også ha’ de helt pink farvede – de er stadig chic men måske en del mindre sensuelle end røde læber ;) Hvis man kan se det sådan ;)

   Reply
 7. Lullumut
  27/01/2012 at 10:02 pm (6 years ago)

  Wauw, hvor har du bare mange! :-) Jeg har en brunlig fra Clinique og en pink fra elf. Clinique er faktisk dejlig blød. Tror den næste skal være rødlig og fra MAC.

  Reply
  • Milana
   29/01/2012 at 8:29 pm (6 years ago)

   MAC kan klart anbefales! Jeg har fundet ud af at brunlige nuancer slet ikke passer til mit ansigt – desværre, for synes de er rigtig flotte.

   Reply

Leave a Reply