Late Dinner With The Girls

Forleden aften mødtes jeg med mine to smukke veninder Cæcilie og Cecilie, som jeg lærte at kende da vi alle tre boede i London. Vi fik en lækker late dinner efter Fashion After Dark. Kameraet ville ikke, som vi ville til sidst, ergo et sløret billede. Cecilie og jeg skal i aften til fødselsdag – Eltoft Vintage fejrer 1 år – så hende får I at se igen snart!

My two friends, who I met while living in London, and I had a late dinner the other night… Can’t wait to see the girls again! P.S. Check out Cecilie’s blog here.

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Late Dinner With The Girls

1Pingbacks & Trackbacks on Late Dinner With The Girls

  1. […] lørdags mødtes jeg med den smukke Cecilie i Tivoli til lidt november-julehygge. Med sig havde hun en fødselsdagsgave til mig som bl.a. […]

Leave a Reply