Lækkerier fra Zara

Zara er efterhånden blevet en af mine yndlings high street butikker sammen med COS og & other stories. Jeg synes dog kvaliteten varierer meget og det er ikke altid, at man er lige heldig, men så længe man holder øje med sammensætningen af materialer, så er man lidt mere sikker på, at tøjet ikke falder fra hinanden efter første vask (det har jeg før prøvet med tøj fra Zara). På trods af, at de nogle gange laver ting der minder lige lovligt meget om andre brands (måske især Acne), så  synes jeg Zara byder på en masse fine ting til foråret. Her er nogle af mine personlige favoritter. ♥

zara

1/2/3/4/6/7

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Lækkerier fra Zara

 1. Karina
  28/01/2014 at 10:59 am (4 years ago)

  Umiddelbart er det nogle ret lækre ting de har, men jeg synes ofte at prisen er for høj i forhold til at det er high street :)

  Reply
  • Milana
   28/01/2014 at 11:40 am (4 years ago)

   Ja, det er også rigtigt. Men f.eks. synes jeg deres læderjakker er helt fantastiske til en god pris!:)

   Reply
 2. Trine Lykke
  28/01/2014 at 12:12 pm (4 years ago)

  Jeg er fuldstændig på, når det kommer til Zara’s fodtøj. Men deres tøj, har kun dårlige erfaringer. Synes kvaliteten er elendig, selv på børnetøjet. Det er virkelig ærgerligt.

  Reply
  • Milana
   28/01/2014 at 12:27 pm (4 years ago)

   Jeg køber kun ting som er 100% bomuld eller en god blanding. Og jeg har oplevet nogle gode ting på det sidste. Jeg købte ikke noget derinde længe, fordi jeg oplevede at en bluse simpelthen gik helt i stykker efter en vask (vasket efter anvisning). Der kom små huller langs kraven. Aldrig oplevet noget lignende.

   Reply
 3. Guapizimo
  29/01/2014 at 10:16 pm (4 years ago)

  De laver mange fine ting, men jeg har normalt kun lyst til at handle der hvis det er til spanske priser, nogle ting er for dyre i DK i forhold til hvad det er – i Spanien kan man tilgengæld gøre nogle virkeligt gode køb under udsalget!

  Reply
  • Milana
   30/01/2014 at 11:35 am (4 years ago)

   Det kan jeg godt forestille mig! Jeg bliver også lidt ærgerlig når jeg ser prisen i Euro og så i danske kr. hehe ;)

   Reply

Leave a Reply