Lædermini for en 20’er

I søgen efter pyntebjekter til min nye lejlighed i København, bevægede jeg mig ud på loppemarked i Kødbyen. Men udover et par gamle, støvede lysestager, var det en sø af tøj, som mødte mig. Gammelt, nyt, flot, mindre flot…

Jeg har aldrig selv været den store second-hand shopper, men valgte alligevel at kigge rundt i de smarte københavneres udstillede garderober og det endte med, at jeg kom hjem med årets køb – en lædernederdel jeg længe har ledt efter til en 20’er! Og en ny second-hand shopper er født!

UnoEuro DK

Du vil måske også kunne lide:

0 comment on Lædermini for en 20’er

 1. Chau
  31/08/2011 at 7:09 pm (6 years ago)

  Sikke et scoop!! jeg elsker at shoppe genbrug selv.

  /Chau

  Reply
 2. Milana
  01/09/2011 at 8:35 am (6 years ago)

  Det er nemlig et tigtigt scopp det her!:) Tak for din kommentar!

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Lædermini for en 20’er

 1. […] I kan læse mere om den her, hvis I falder for den, ligesom jeg gjorde. Jeg satte blusen sammen med min vintage lædernederdel {som jeg fik for en flad 20er – kan stadig ikke komme over den gode pris!}, min nye halskæde […]

 2. Check says:

  […] lædernederdel er etaf mine yndlings stykker tøj. Jeg har nævnt den før er jo mere jeg bruger den jo glædere bliver jeg for den. Her har jeg sat den sammen med en ternet […]

Leave a Reply