Kostfibre til morgenmad

Boller behøver ikke at være kedelige og bygget på kulhydrater. Med en håndfuld kærneblanding og lidt fuldkornsmel, bliver bollerne pludselig rige på fibre og fattigere på de onde kJer! Jeg fulgte egentlig ikke noget specifik opskrift men udskiftede blot meget af hvedemelen med fuldkorsmelen og kærneblandingen, som gjorde bollerne perfekte!

I love baking and baking fresh buns Sunday morning is on top of my ‘easy-to-bake’ list. I like using wholemeal instead of regular flour and adding a bunch of different grains to te mix! Makes the buns a lot healthier and tastier!

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Kostfibre til morgenmad

  1. Nanna
    01/10/2011 at 12:53 pm (5 years ago)

    Uhm… De ser lækre ud :-)

    Reply
  2. Ida
    01/10/2011 at 4:35 pm (5 years ago)

    Hvor ser de lækre og sunde ud :)

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Kostfibre til morgenmad

  1. […] at sige at det her er opskriften på verdens bedste boller! De er nok ikke de sundeste, som f.eks. disse her, men de smager fantastisk godt, er nemme at lave og ser fine […]

Leave a Reply