1 Bluse 3 Styles

Når det kommer til de klassiske stykker tøj, som eksempelvis en lækker kashmir bluse, kan looket gå to forskellige veje – den kedelige og den klassiske med et twist. Her er der tre forskellige måder at style en enkel, kaviltetsbluse, som denne fra Vince, som er mit yndlingsmærke når det kommer til basics. Hele artiklen blev jeg inspireret til at skrive af Lullumut Louise, som købte en sådan bluse for noget tid siden!

Bohemian Rock

For et edgy, men feminint rock chick outfit mix din klassiske sorte bluse med en trendy maxi nederdel, en biker læderjakke og et par semi chunky boots. Støvlerne og blusen giver looket et 90’er touch, mens jakken holder det råt og nederdelen feminint! En choker, hvis navn jeg aldrig helt vænner mig til, gør en klassisk bluse, moderne og dressy!

3

Støvler – Acne, Nederdel – T by Alexander Wang, Jakke – Topshop, Chocker –  Style by Marina

Casual City Chic

For et sjovt og trendy, men afslappet look, style din sorte bluse med et par farverige jeans, nogle enkle støvletter og en hat, som accessory! Looket er et perfekt overgangslook fra vinter til forår – selvom det i disse iskolde dage kan virke som et meget langsigtet mål at nå til foråret! Jeg kan ikke slippe ideen om et par hlet rigtige grønne jeans, så dem er jeg på udkig efter stadig!

1

Sko – Sam Edelman, Hat – Rag & Bone, Bukser -Matches

Klassisk

Et look som dette går aldrig af mode. En klassisk hvid skjorte under en sort bluse vil altid redde enhver tøjkrise {med mindre du er på vej til gallafest, selvfølgelig} og looket er velegnet til alle slags aldre, figurer og situationer. Gør dette klassiske look moderne  ved at iføre dig et par leather-look skinny jeans, en statement ring eller et par sko, som afviger fra det traditionelle.

2

Bukser – Helmut Lang, Skjorte – Madewell, Sko – Pour La Victoire, Ring – Charles Albert

Hvilket look er jeres yndlings?

 

Du vil måske også kunne lide:

18 Comments on 1 Bluse 3 Styles

 1. Miriam
  31/01/2012 at 11:17 am (6 years ago)

  Er mest til det øverste – dog minus læderjakke. Men de chokers der er fantastiske!

  Reply
 2. Milana
  31/01/2012 at 11:49 am (6 years ago)

  Ja, ik? Jeg er også helt vild med dem!

  Reply
 3. Camilla Hoel
  31/01/2012 at 12:07 pm (6 years ago)

  Jeg er helt klart mest til se to sidste sammensætninger :) Ville gerne være ejeren til de grønne jeans !!

  Reply
  • Milana
   31/01/2012 at 1:52 pm (6 years ago)

   Åhh ja de grønne jeans :-)

   Reply
 4. Ida
  31/01/2012 at 12:19 pm (6 years ago)

  Fedt Milana :) Jeg synes at alle tre outfit er lækre. Men er nok mest til det nederste. Det mellemste er også cool, ville bare aldrig kunne hoppe i farvede jeans.
  Gerne flere af sådanne indlæg :D

  Reply
  • Milana
   31/01/2012 at 1:53 pm (6 years ago)

   Tak, Ida. Super, jeg laver flere af de her indlæg så :-) Jeg kan også sagtens se dig i det sidste outfit!

   Reply
 5. Guapizimo
  31/01/2012 at 1:32 pm (6 years ago)

  Jeg kan best lide nr. 3, men på nr. 1 er jeg fan af choker og så kunne jeg godt tænke mig en lignende nederdel! Jeg må bare finde en highstreet version, for hvis den alligevel ikke duer til mig har jeg ikke lyst til at have givet for mange penge for den ;)

  Reply
  • Milana
   31/01/2012 at 1:55 pm (6 years ago)

   Zara og Asos har nogle der minder om dem – Zaras er dog kort. Men den fra T by AW er faktisk på tilbud til 160 dollars lige nu…

   Reply
 6. Nanna
  31/01/2012 at 6:40 pm (6 years ago)

  Elsker virkelig de her indlæg, Milana. Du er virkelig dygtig til at sammensætte nogle fine looks.

  Min favorit er helt klart det klassiske look – det er såååå pænt :-)

  Reply
  • Milana
   31/01/2012 at 11:10 pm (6 years ago)

   Dejligt at høre, Nanna! Tak! :)

   Reply
 7. Michelle
  31/01/2012 at 7:17 pm (6 years ago)

  Mit favorit look er nr. 2. Måske især på grund af støvlerNE ;) Åh, jeg ville ønske der tikkede lidt ekstra penge på kontoen, så ville jeg købe de støvler straks!

  Reply
  • Milana
   31/01/2012 at 11:10 pm (6 years ago)

   Jeg elsker også støvlerne – de er så flotte og gode at have på!

   Reply
 8. sanne
  31/01/2012 at 10:04 pm (6 years ago)

  Nu er det svært at vælge når jeg altid elsker hver eneste ting i dine collager. men jeg vælger nummer 1!!! Det er for lækkert!

  Reply
  • Milana
   31/01/2012 at 11:11 pm (6 years ago)

   Tusind tak, Sanne :) Jeg kunne lige forestille mig dig i look nr. 1 :)

   Reply
 9. Cecilie
  03/02/2012 at 7:53 pm (6 years ago)

  Rigtig gode outfits!!! vild med det hele, men især den sorte nederdel og ringen i det sidste outfit :) – very nice smukke :)

  Reply
  • Milana
   03/02/2012 at 8:22 pm (6 years ago)

   Tak, søde! Det er jeg glad for at du synes! :)

   Reply
 10. Lullumut
  03/02/2012 at 11:11 pm (6 years ago)

  Tusind tak for linket og for inspirationen, hvor er det bare fint! :-) Jeg kan godt se mig selv i sæt nr.3, og det er også sådan, jeg har brugt den pt. :-) Med jeans, skjorte og hæl :-) Kunne godt finde på at matche den med farvede jeans, f.eks. rød, hvis jeg havde nogen :-)

  Reply

Leave a Reply