Julegaveideer til ham

Julen nærmer sig med hastige skridt og mange er godt i gang med juleshoppingen. Jeg skrev om gaveideer til piger og til boligen, men hvad med de mænd i vores liv? Her er nogle julegaveideer til kæresten, broren, faren eller hvem man nu ellers kan finde på at give julegave til! Hvad har I af gode ideer til mændenes julegaver?

Christmas is right around the corner and most of us are already doing or planning on doing some Christmas shopping! Here are some ideas for gifts for the men in our lives… 

HUSK AT DELTAGE I JULEKONKURRENCEN OM AT VINDE ET PAR VALGFRIE BIANCO STILETTER!
Du vil måske også kunne lide:

13 Comments on Julegaveideer til ham

 1. Guapizimo
  09/12/2011 at 12:31 pm (6 years ago)

  Rigtig gode bud! Min mand er svær at købe gaver til, så indtil videre har jeg tænkt på lækker bodylotion, boxershorts i god kvalitet og så en lækker strikcardigan af en art. Han er glad for madlavning og ville gerne købe noget han kunne bruge i køkkenet, men pt. ved jeg ikke hvad.

  Reply
 2. Jo
  09/12/2011 at 1:01 pm (6 years ago)

  Super ide! Det er altid så svært med de mænd. Min mand får en ‘ticket’ men, der er altid SÅ svært! Held og lykke derude :)

  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   09/12/2011 at 5:52 pm (6 years ago)

   Det er nu også hyggeligt med koncert eller teater :-)

   Reply
 3. Ana Janic
  09/12/2011 at 5:41 pm (6 years ago)

  Min kæreste har gennem årene fået en masse forskelligt – tøj, sko, bøger, gavekort, rejser, weekendophold, personlige kalendere osv. Men den fedeste gave, som jeg har givet, og som han selv blev rigtigt glad for, var et hjemmelavet klippekort, hvor jeg havde lavet ti klip med forskellige aktiviteter, en hyggelig cafétur, en massage, en biotur, kanalrundfart, og hvad man nu ellers kan finde på.

  Generelt foretrækker jeg personligt oplevelses-gaver frem for ting-gaver :-)

  Reply
  • Milana
   09/12/2011 at 5:52 pm (6 years ago)

   Det lyder virkelig som en fantastisk god gaveidé :-) Jeg kan også bedst li’ f.eks. billetter til teater eller koncert … Men din idé med de klip lyder virkelig også god, men så skal man bare også huske at gøre alle de ting :-) Hvordan gik det med det? Fik I brugt alle klip?

   Reply
 4. Ida
  10/12/2011 at 12:58 pm (6 years ago)

  Det er et godt indlæg. Ved slet ikke hvad jeg skal købe til C i gave :(
  Men et klippekort som Ana Janic skriver er en sød, sjov og personlig ide :)

  Reply
  • Milana
   10/12/2011 at 1:14 pm (6 years ago)

   Ja, ikke? Jeg går også og overvejer noget i den dur :-)Men har allerede købt lidt :-)

   Reply
 5. Ana J.
  10/12/2011 at 6:09 pm (6 years ago)

  Jamen, tak, han blev også glad for den gave :-). Altså, egentlig var det ikke et klippekort per se, men jeg kaldte den et oplevelsesklippekort. Jeg havde taget to A4-ark og bøjet dem midtpå. Så klistrede jeg dem sammen i den bøjede side, så det blev til en lille bog og på hver side (det blev til 8 sider) var der altså “et klip”, en oplevelse :-)

  Jeg havde så til hver oplevelse klistret en masse sjove og skøre billeder, fundet fra blade og aviser og så også egne billeder, så det blev lidt sjovere at kigge på, og man rigtigt kunne glæde sig til oplevelsen :-)

  Man skal selvfølgelig også huske, at det er en fyr, man giver gaven til, så der ikke går for mange pigeaktiviteter i det ;-). Og ellers behøver det jo heller ikke at være oplevelser, der koster noget. Jeg havde også lavet et klip med lækker, hjemmelavet aftensmad og efterfølgende massage, så det behøver heller ikke at blive dyrt.

  Og ja, vi fik brugt alle klippene, simpelthen fordi jeg fik skrevet, at klippekortet havde et års gyldighed, så min kæreste havde travlt med at få brugt alle klippende ;-)

  Hold da op, det blev et langt indlæg, hehe. Godt julegaveræs derude! :-)

  Reply
 6. Lullumut
  11/12/2011 at 12:02 am (6 years ago)

  Tak for god inspiration :-) Min kæreste skal have en taske til hverdagsbrug, en Stelton isskraber til bilen og et par sutsko.. Måske ikke det hele, afhængigt af priserne ;-)

  Reply
 7. money lender
  17/07/2015 at 8:52 am (2 years ago)

  To meet the specifications, engineers have done a thousand experiments before they developed a suitable material to create a very thin phone protective shell.

  Reply
 8. money lender
  20/07/2015 at 9:20 am (2 years ago)

  Masayoshi Indus waterfront project details owners community album template size map for small innovative Mom feast; Moreover Hong Jinghua atrium project details owners community album template size map DIY activities held mobile phone shell for the phone doing a nice spring. Thanksgiving is also the season of rebirth season

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Julegaveideer til ham

 1. […] hjørnet – faktisk er der nu under en uge til juleaften! Hele december har vi fokuseret på gaveideer til ham, og gaveideer til hende, men noget af det sjoveste for mig personligt er at pakke gaverne ind. Jeg […]

Leave a Reply