Jagten på den perfekte eyeliner

Jeg bruger sjældent øjneskygge – faktisk aldrig – så sort eyeliner er helt klart det, jeg pynter øjnene med når jeg skal være lidt fin! Men jeg har haft lidt problemer med at finde den helt rigtige eyeliner. Jeg har prøvet stort set alt; fra Chanel til H&M (TIP: man skulle ikke tro det, men H&Ms eyeliner til 49 kr. er en af de bedre!), men har endnu ikke fundet en, som opfylder alle mine krav:

 1. Den skal holde lang tid ad gangen
 2. Den skal være nem at påføre
 3. Farven skal være helt sort (har I prøvet dem, som laver streger, mens man påfører den, fordi den er for vandet?)

Hvilken eyeliner bruger I? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre jeres tips på området!

1/2/3/4/5/6/7/8

I am looking for the perfect eyeliner! One that will stay on my lids for many hours, does not smudge and isn’t too watery! I would love to hear your suggestions!

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on Jagten på den perfekte eyeliner

 1. Miriam
  30/10/2011 at 6:17 pm (6 years ago)

  Jeg bruger sjældent flydende eyeliner, med mindre jeg skal virkelig stadses ud, og jeg bruger faktisk h&m’s. Den er kulsort og nem at påføre (læs: rette når man maler forkert), men det kræver så også kun en enkelt regndråbe, før den løber ned ad ens kinder – det er så en risiko, man må tage. :)

  Reply
 2. louisa
  31/10/2011 at 10:59 am (6 years ago)

  Jeg er også KÆMPE stor fan af eyeliner. Faktisk bruger jeg det også til hverdag. Den jeg har er bare en fra rimmel. Jeg Har efterhånden brug mange forskellige i årenes løb, men jeg er altid endt med at vende tilbage til rimmel. Den holder længe og så krakelere den ikke som mange af de andre ofte gør.

  Reply
  • Milana
   31/10/2011 at 11:07 am (6 years ago)

   Tak for tippet, Louisa! Den skal jeg da prøve :)

   Reply
 3. Mette
  01/11/2011 at 11:31 am (6 years ago)

  Årh jeg elsker sort eyeliner, og bruger min næsten hver dag (rigtigt flotte billeder forresten :)). Jeg leder også stadig efter den helt perfekte eyeliner, der også opfylder de samme kriterier, som du har listet. Min farvorit er den sorte Rimmel eyeliner (den med den ultratynde pensel), da den holder længe, er let at påfører (den tynde pensel gør det muligt, at påføre strengen helt tæt på vipperne), tilgængæld syntes jeg, at man ofte skal dyppe den for at sørge for at stregen bliver helt sort.
  Er H&M din favorit?

  Reply
  • Milana
   01/11/2011 at 12:52 pm (6 years ago)

   Jeg bruger H&Ms lige nu, synes den er bedre end Chanels (!) som også har en meget meget tynd streg, så ja, tror faktisk H&Ms er min favorit, men den kan være lidt svær at lægge på. Jeg kan godt li’ når stregen {eller den dut man bruger til at ‘tegne’ med} er llidt mere fast og spids – ved du hvad jeg mener?

   Reply
 4. Lullumut
  01/11/2011 at 6:43 pm (6 years ago)

  Jeg bruger altid den med filtspids fra L’Oréal til 70-80kr. Dog i den våde kant. Men den holder det meste af dagen og er nem at lægge, win :-)

  Reply
 5. josephine
  04/11/2011 at 9:32 pm (6 years ago)

  Mac laver den bedste efter min mening :D Den holder i så lang tid + den krakelere ikke! og så sidder den bare som den skal. synes helt klart at du bør prøve den. man tegner den med en pensel, hvilket jeg synes fungere bedst :D

  Reply
  • Milana
   05/11/2011 at 11:02 am (6 years ago)

   Det lyder godt, Josephine. Tusind tak for tippet :)

   Reply
 6. Camilla Hoel
  04/01/2012 at 7:23 pm (6 years ago)

  Jeg bruger en fra Wet n’ Wild kan købes i Bilka og holder for altid.. Den er flydende, og er nem at lægge på.. men det afhænger nok af, hvad man selv er mest til ;)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Jagten på den perfekte eyeliner

 1. […] noget tid siden skrev jeg om at jeg ledte efter en ny eyeliner. Jeg har prøvet alt fra H&M til Chanel, men havde ikke fundet den helt rette endnu. Jeg fandt […]

Leave a Reply