Inspireret af Kate Moss

Kun få betvivler, at et af vor tids største modeikoner er den britiske supermodel, Kate Moss. Hendes genkendelige stil er prægeret af en form for afslappet elegance, som personliggøres ved hendes forkærlighed for rock n’ roll livsstilen og dermed accessories der afspejler dette. Her får du ideer og tips til hvordan du kan inkorporere dele af Kates stil i din.

1. By Malene Birger Silke Blazer/ 2. Statement Halskæde/3. Acne Bukser/4. Stiletter/5. H&M Top

Dette simple, men moderne og klassiske outfit, afspejler Kates afslappede, men gennemtækte personlige stil. Bestående af sorte bukser, sorte stilletter og en sort top [her med en statement halskæde i stedet for en top med palietter] samt en klassisk hvid blazer, er denne outfit en nem  og ikke mindste flot løsning, når det kommer til en sensommerfest.

FÅ KATES STIL

Når man kigger godt efter, bliver det tydeligt, at Kates outfits er egentlig relativt simple. Den består af klassiske dele, som gøres moderne og personlige ved hjælp af rå detaljer. For at få Kates stil, skal du have fat i simple, klassiske stykker og mikse dem med mere moderne stykker, som en biker læderjakker med nitter, skinny jeans, bikerstøvler, hatte m.m.

katesstuff

Hvad synes du om Kates stil?

Er du enig i, at Kate Moss er et af vor tids største trendsættere og modeikoner? Hvem synes du ellers falder i samme grupper som Kate?

Du vil måske også kunne lide:

Leave a Reply