Inspiration til hjemmet.

Det er nu et par måneder siden, min kæreste og jeg flyttede ind i en ny lejlighed og jeg er stadig i gang med at indrette. Jeg elsker indretning og elsker at finde små søde detaljer rundt omkring på loppemarkeder, der vil gøre stedet hyggeligt og personligt. Meget af min inspiration kommer fra Pinterest {hvor alle de her billeder er fra}. Jeg elsker f.eks. ideen med at placere skønhedsproudkter der, hvor du ellers vil placere dine muffins!

I am constantly on the lookout for new fun things for my new Copenhagen apartment. Much of my inspiration comes from photographs I find on Pinterest.

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Inspiration til hjemmet.

 1. Ida
  27/09/2011 at 3:36 pm (6 years ago)

  Det hjem ser virkelig hyggeligt ud. Det udstråler bare varme og hygge.
  Kan godt forstå du er vild med det :)

  Reply
 2. Milana
  29/09/2011 at 9:30 am (6 years ago)

  Billederne er taget fra mnge forskellige steder, så det er ikke et sted, men ja, jeg ville i hvert fald gerne ha’ hele min lejlighed så sådan ud :)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Inspiration til hjemmet.

 1. […] detaljer til hjemmet og indretning har altid været noget jeg, som mange af jer andre, har været glad for. Da jeg flyttede fra min […]

Leave a Reply