Inspiration til bogreolen

For nyilgt anskaffede vi os en ny bogreol, der giver højde til rummet og huser bøger og diverse pynteobjekter. Som med al anden indretning, er det rart med lidt inspiration, så her er der nogle af de billeder jeg lader mig inspirere af. Jeg synes især det er svært at indrette reolen, så den ikke ser for rodet ud! Når jeg er helt tilfreds med vores reol, vil jeg vise den her på bloggen, men i mellemtide kan I indsamle noget inspiration fra disse smukke reoler.

Billeder: 1/2/3/4/5/6/7/8/9

Du vil måske også kunne lide:

5 Comments on Inspiration til bogreolen

  • Milana
   19/07/2012 at 3:04 pm (5 years ago)

   Ja, ikke? Synes de er så fine :)

   Reply
 1. Maria - Garderobeskabet
  19/07/2012 at 12:00 pm (5 years ago)

  Elsker bogreoler. Drømmer om en hel væg fyldt med bøger. Farvekoordinerede selvfølgelig, selvom det strider mod min forestilling om alfabetisk rækkefølge :)

  Reply
  • Milana
   19/07/2012 at 3:04 pm (5 years ago)

   Hehehe du er meget organiseret :) Jeg elsker bøger!

   Reply
 2. didda
  30/07/2012 at 8:04 pm (5 years ago)

  Jeg har nogle Montane reoler hængende og der har jeg ladet nogle af rummene, være med nogle pynte ting fram for bøger. Netop så det ikke skulle se alt for rodet ud.
  Glæder mig til at se jeres :)

  Reply

Leave a Reply