I’m Off // Roskilde Festival

Det er tid til en miniferie og det sker på Roskilde Festival fra i dag til søndag! Jeg glæder mig rigtig meget til en masse gode koncerter, glade mennesker og ikke mindst gensynet med et af mine absolut yndlingsbands, Metallica. Yeah! Jeg har et meget særligt forhold til det band, som min storebror var superfan af fra en meget meget ung alder og første gang jeg så dem var jeg 14 år gammel! Vi rejste til Berlin og hørte koncerten med Berlins symfoniorkester. Så jeg er nærmest vokset op med dem som en stor del af mig. Udover metallica skal jeg også helt sikkert høre Queens of the Stone Age, Of Monsters and Men, Sigur Ros, Heny Rollins {Spoken Word}, Black Rebel Motorcycle Club…

Det bliver så skønt bare at slappe af og tulle rundt med min kæreste i hånden, mødes med gode venner, spise  s p æ n e n d e  mad og drikke en masse lækre drinks {eller nok øl}. Speaking of which det jeg mest gruer for er toiletbesøgende – too much information! Nedenunder er der lidt festival-inspiration. Det er som om alle bliver en tand mere boho i de dage! Skal I på Roskilde? Og hvem skal I høre? Vi skrives ved!roskilde.jpgBilleder fra Pinterest

BLOGLOVIN

Du vil måske også kunne lide:

1 Comment on I’m Off // Roskilde Festival

  1. Ida / Fashionlab
    04/07/2013 at 11:56 am (4 years ago)

    Du har helt ret! Jeg synes altid det er sjovt at observere hvordan folk pludselig ændrer stil i de dage til “Boho” eller til “Hippie” ;) For det kan ligesom ikke passe at det KUN er dem der er det i forvejen, der kommer til festivals ;)
    Ha’ nogle dejlige dage – Det lyder skønt!

    Reply

Leave a Reply