I’m back // Roskilde fashion

milana-roskilde.jpg

Jeg er tilbage på bloggen nu efter en smule festival-stilhed og en sjov og hyggelig {og ikke mindst solrig} Roskilde! Det var skønt bare at gå rundt, spise sjov mad, høre god musik, holde i hånd med min kæreste… Jeg nåede dog kun at få knipset et outfit fra festivalen, som består af en H&M cardigan og nederdel, Acne t-shirt og min kære Nike Free, som virkelig har gået mange kilometer efterhånden. Er I taget på sommerferie? Skal I snart af sted?

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on I’m back // Roskilde fashion

 1. Ida
  10/07/2013 at 12:51 pm (4 years ago)

  Hvor er det et dejligt outfit :) Jeg har også lige købt Nike free og tænker også at der vil blive gået mange km i dem :)
  Jeg har først ferie i uge 30, og glæder mig :)

  Reply
 2. Pia Sabine
  10/07/2013 at 4:22 pm (4 years ago)

  Havde du en god tur?
  kan så godt forstå dit valg af sko :) Jeg må snart have et par mere.
  Jeg venter med ferie til vi skal til Rom, jubii (august) Det bliver alt for lækkert.

  <3

  Pia Sabine

  Reply

Leave a Reply