I’m back from The City!

photo 1a

Så er jeg tilbage – jeg har savnet jer og bloggen meget den sidste uges tid, som har været ret stille herinde! Marts har været en rejserig måned, som startede med en hyggelig og oplevelsesrig ferie i Rom og Napoli med min kæreste og sluttede med en fantastisk tur til London, New York og Washington med min mor. Nok den bedste måned jeg har haft nogensinde! Turen til London var meget kort og vi var der kun en dag for at besøge min bror og hans kæreste som lige er flyttet ind i en ny lejlighed inden vi tog til USA.

For tre år siden besøgte jeg NYC for første gang. Den ferie er blevet gemt i min hukommelse som en scene fra en film – jeg husker tydeligt den første gang jeg befandt mig midt i byen omringet af de gigantiske bygninger og store mængder af mennesker. Denne gang var chokket af at befinde sig i verdens nok vildeste by lidt mindre og jeg kunne bedre indtage alle detaljerne, men jeg bliver aldrig træt af byens fantastiske energi. Smukke Washington DC og dens skønhed får sit helt eget indlæg. Hermed får I nogle af de mange {over 1000!} billeder som jeg tog i The City. Har I nogensinde besøgt New York?

photo 1 copyphoto 5photo 3 copyphoto 4 copyphoto 2 copy 2

photo 1

photo 2

photo 5

photo

photo 4 photo 3 copy 2

Du vil måske også kunne lide:

22 Comments on I’m back from The City!

 1. Ida / Fashionlab
  07/04/2013 at 4:18 pm (4 years ago)

  Velkommen hjem :)
  Jeg glæder mig til alle dine kommende indlæg!

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 8:38 pm (4 years ago)

   Tusind tak, Ida :) Det er jeg glad for at høre.

   Reply
 2. Guapizimo
  07/04/2013 at 4:45 pm (4 years ago)

  Du har været savnet! Jeg har glædet mig til dine NY billeder og håber du deler mange flere når du nu har taget SÅ mange :D

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:00 pm (4 years ago)

   I lige måde! :) Jeg glæder mig til at vise flere NYC indtryk :)

   Reply
 3. Simonie
  07/04/2013 at 5:22 pm (4 years ago)

  fine, fine billeder!
  Jeg har aldrig været i New York, men det er helt sikkert en drøm der nok skal gå i opfyldelse! :-)

  http://www.simonie.dk

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:00 pm (4 years ago)

   Tusind tak, Simonie! Det er jeg sikker på den vil! :)

   Reply
 4. Karina
  07/04/2013 at 5:52 pm (4 years ago)

  Dejligt at du er tilbage – glæder mig til og høre om din tur :)

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:01 pm (4 years ago)

   Tusind tak – det er dejligt at være tilbage <3

   Reply
 5. Michelle
  07/04/2013 at 7:05 pm (4 years ago)

  Jeg var i NYC med min søster tilbage i 2008. Det er en vild by – synes det er svært at begribe, hvor stor den er. Jeg gad godt tilbage igen, for så ville det første chok – som du netop også beskriver – være væk, og man vil bedre kunne suge alle indtrykkene og deltaljerne til sig. Jeg må bare nøjes med lidt NYC-stemning fra dig så ;) (hvilket heller ikke er helt dårligt)

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:01 pm (4 years ago)

   Jeg skal helt klart besøge New York igen – elsker virkelig at være der og savner byen helt vildt lige nu!

   Reply
 6. Nanna
  07/04/2013 at 7:31 pm (4 years ago)

  Åh, sikke nogle fantastiske billeder. Og velkommen hjem :-)
  Jeg har desværre aldrig været i NYC, men det er helt klart på min liste. Vil bare opleve den by på et tidspunkt :-) Glæder mig til at høre mere om din tur…

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:02 pm (4 years ago)

   Tusind tak, Nanna :) Jeg tror det ville være lige noget for dig !

   Reply
 7. Louise
  07/04/2013 at 8:13 pm (4 years ago)

  Åhh nogle smukke billeder! Jeg har desværre aldrig været i New York, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at opleve byen – Det hele ser så fantastisk ud! :)

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:02 pm (4 years ago)

   Mange tak :) Det er bare med at spare sammen og komme af sted – det er HVER ENESTE kr værd!

   Reply
 8. Ida
  07/04/2013 at 8:25 pm (4 years ago)

  Velkommen hjem Milana :)
  Og sikke du har været rundt i en masse fantastiske og romantiske byer i Marts :)
  Jeg har aldrig selv været i New York, men drømmer :)
  Glæder mig til at hør meget mere om din tur :)

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 9:03 pm (4 years ago)

   Tusind tak, søde Ida :) Ja, det er helt utroligt. Elsker marts måneden ;)

   Reply
 9. Make Money Online
  07/04/2014 at 6:48 am (3 years ago)

  Hi there to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and your views
  are pleasant in favor of new people.

  Reply

4Pingbacks & Trackbacks on I’m back from The City!

 1. […] på Tom Ford Beauty i Danmark, så jeg vidste at det var en af de ting jeg ville kigge efter i NYC. Jeg fandt den i legendariske Saks 5th Avenue hvor de også fortalte mig at lige præcis denne, ved […]

 2. […] min marts-tur til USA tog vi en en-dags tur til USAs hovedsted – Washington D.C.! Vi kørte i bus fra NYC til […]

 3. Leo // Gold says:

  […] jeg har været ret intimideret af, men disse bukser fra Forever 21 {et af mine yndlingskøb fra min tur til USA tidligere på året} har gjort at jeg nu tør springe ud i det! Sammen med en neutral bluse {jeg […]

 4. […] april rejste min mor og jeg til USA i 10 dage med base i New York og som bonus stoppede vi i London på vejen derover. Min mor havde aldrig været i New York før, […]

Leave a Reply