Ideer til nytårslooket fra skabet!

Årets sidste dag nærmer sig, Julen er ovre og mange har allerede planlat det outfit de vil byde det nye år i, men hvis man her på falderebet endnu ikke har besluttet sig for hvordan man skal se ud nytårsaften, kommer der her en smule inspiration til fine og simple looks, som man måske allerede har hængende i sit skab!

ny1

Jeg er helt vild med det minimalistiske cut denne Malene Birger kjole har. Giv looket et strejf af nytår med sølv på neglene, fine stilletter og en statement halskæde! Man kan selvfølgelig også style den med guldsmykker, hvis man er mere til det!

ny2

Mit nye must-have i garderoben er et par herrebukser som kan gøre et ellers feminint og piget look lidt mere edgy. De kan bruges til både arbejde og fest, men jeg er især vild med at bruge dem i fest-looks! It’s now or never at påføre sig nogle trendy, mørkerøde læber, som vil gøre looket helt særligt. Har du en pailletbluse vil nytårslooket sidde lige i skabet, men enhver anden mørk silkebluse vil også kunne bruges!

Har I været på nytårs-shoppeturen, eller skal I style ud fra det I har i skabet?

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on Ideer til nytårslooket fra skabet!

 1. Guapizimo
  30/12/2012 at 12:46 pm (5 years ago)

  Jeg skal bare have noget på fra klædeskabet, både fordi jeg har den rette kjole og fordi vi bare skal være hjemme, skal jo for så vidt ikke engang tænke på sko da underboen nok ville blive pænt træt af mig hvis jeg rendte rundt i stilletter herhjemme ;)

  Reply
  • Milana
   30/12/2012 at 1:21 pm (5 years ago)

   Hehe sådan har jeg det også :) Rigtig godt nytår!

   Reply
 2. Didda
  30/12/2012 at 1:46 pm (5 years ago)

  Jeg faldt over en kjole i Magasin, men den var desværre ikke i min størrelse. Gik så hjem og fandt den på Boozt, og den kom i sidste uge :) – den er forresten på bloggen i dag :)

  Reply
  • Milana
   30/12/2012 at 1:50 pm (5 years ago)

   Fedt, den vil jeg se med det samme :)

   Reply
 3. Nanna
  30/12/2012 at 2:23 pm (5 years ago)

  Rigtig fine looks. Jeg ender nok i min nye sorte kjole fra Filippa K eller en blå fra Zara. Har ikke helt bestemt mig endnu, haha. Men som sådan har jeg ikke investeret i noget nyt til nytårsaften, selvom jeg sagtens kunne finde på det.

  Reply
  • Milana
   30/12/2012 at 4:10 pm (5 years ago)

   Jeg er sikker på du kommer til at se smuk ud! :)

   Reply
 4. Lullumut
  30/12/2012 at 4:42 pm (5 years ago)

  Tak for guiden :-) Jeg forsøger selv med genbrug, og det er først for nyligt blevet til en “fest”, så jeg har ikke nået at finde noget alligevel :-) Men regner jeans/kjole kombi :-)

  Reply
  • Milana
   30/12/2012 at 9:36 pm (5 years ago)

   Jeg synes det er rigtig fint at genbruge – man kan nemt pifte noget gamelt op :)

   Reply
 5. Jadore blog
  30/12/2012 at 7:51 pm (5 years ago)

  Fedt med lidt inspiration :)

  Reply
  • Milana
   30/12/2012 at 9:37 pm (5 years ago)

   Det er jeg glad for at høre! :)

   Reply

Leave a Reply