Hvor er jeg?

Efter et jobskifte til et job med mere ansvar og dermed længere arbejdsdage, tungere opgaver, (endnu) flere lange møder som resulterede i en meget træt mig efter en endt arbejdsdag kunne jeg simpelthen ikke overskue bloggen og pludselig blev til et endnu en opgave og ikke en hyggelig del af min hverdag. Jeg har mildest talt fortrængt blogging, som siden 2009 har været min yndlingshobby. Jeg bryder mig ikke om undskyldinger og har altid sagt til mig selv at jeg ikke ville være en af dem som lavede et af de ”undskyld, jeg har været væk” indlæg, men jeg skylder jer en forklaring. Blogging er noget af det bedste jeg ved og et kreativt outlet som jeg ikke vil være foruden, men et af mine største udfordringer er også at jeg er meget perfektionistisk og jeg har ikke lyst til at lægge hvad som helt ud, bare for at gøre det. Det tog jeg mig selv i at gøre på det sidste. Hvis jeg ikke kan gøre det rigtigt, har jeg ikke lyst til at gøre det, men det tror jeg, jeg må lære at slippe og slappe lidt mere af, så tror jeg lysten til at blogge og dele med andre, vil komme tilbage. Jeg er min egen værste kritiker og kan sagtens blive demotiveret af at se mine egen (dårlige) billeder, når jeg ser andres fantastiske outfits i fantastiske settings. Men jeg tænker på bloggen hele tiden og savner den så meget og er så glad for at min motivation og mit overskud endelig er tilbage! Jeg har lagt en masse planer til en ny frisk blog-start i 2014 og jeg håber I vil følge med for jeg savner virkelig at blogge og læse jeres kommentarer og ikke mindst følge med hos andre ”bloggerkollegaer” – flere af jer har jeg mødt i virkeligheden og det er noget af det bedste ved blogging – alle de nye, kreative og søde mennesker man lærer at kende!

Rigtig god jul til jer alle og så ses vi meget snart <3

1e7ec891614d1ca42386df21dec0a9fe

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Hvor er jeg?

 1. Guapizimo
  17/12/2013 at 11:22 pm (4 years ago)

  Åh jeg er glad for at høre du kommer tilbage med fornyet energi! Jeg synes selv slutningen af 2013 har været en hård nød at knække, det har påvirket min blogging og jeg har ikke kunne blogge som jeg gerne ville. Selvom jeg ikke rigtig har været væk, så føler jeg også at jeg trænger til at “starte på en frisk” i det nye år :)

  Reply
  • Milana
   17/12/2013 at 11:28 pm (4 years ago)

   Jeg har virkelig dårlig samvittighed især når jeg ser hvor god f.eks. du er til at holde bloggen kørende og hvor stabil du er til at blogge. Det er motiverende for mig :)

   Reply
   • Guapizimo
    18/12/2013 at 11:29 pm (4 years ago)

    Glad for at jeg kan motivere dig <3

    Nu lyder det måske så lidt kækt, at jeg ikke er helt tilfreds med min blogging, men jeg har bare så mange idéer til hvordan jeg vil gøre det, som jeg ikke har kunne føre ud i livet de seneste måneder, et nyt år bliver vist en god ting ;)

    Reply
    • Milana
     22/12/2013 at 12:06 am (4 years ago)

     Jeg har det på samme måde – masser af ideer, men de mangler at blive ført ud i livet. Skål for et godt bloggeår ;) Kram

     Reply
 2. Lise/walkinrunout
  19/12/2013 at 9:19 am (4 years ago)

  Først rigtig glædelig jul til dig også… og tommelfingeren op for, at du deler med os…, hvad der rør sig…
  – og så tror jeg altid at slutningen på et år er lidt hård… der er jo sindsygt meget man skal rende til, tage stilling til osv… det vigtigste er jo så, at man er i stand til at geare ned og som du selv skriver… er det tit sådan at et nyt år giver fornyet energi.
  Og dette gælder både dig og Guapizimo… I gør det sgu godt!!! Glæd jer over det der kommer frem, i stedet for, at slå jer i hovedet over det der ikke gør – stort kram!

  Reply
  • Milana
   22/12/2013 at 12:04 am (4 years ago)

   Tusind tak for din kommenatr, Lise :) Det er skønt atfå sådan en. <3 Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen! Rigtig god jul og godt nytår til dig! :)

   Reply

Leave a Reply