Hvad skal man tage på nytårsaften?

Det evige spørgsmål når vi når denne tid på året er hvad man skal tage på nytårsaften. Nogle vælger at gå all in med krøllet hår, røde læber, pailletkjole, glimmernegle, høje stilletter og mønstrede strømper. Andre tager den lidt mere low-key vej. Personligt har jeg aldrig selv være en nytårs-enthusiast så at sige og store fester er derfor ikke den måde jeg fejrer nytåret på. Lige meget om man er til store fester eller intime samlinger er nytårsaften en aften hvor de fleste godt kan lide at trække i festtøjet og gøre lidt ekstra ud af sig selv. Her er mit bud på to outfits, som jeg kunne tænke mig at iføre nytårsaften. 

Nytårs-rebel 

Nytårs-outfit

Ovenstående look er festligt samtidig med at det er råt og klassisk. Da selve outfittet indeholder mange detaljer {frynser, læder, korte ærmer, spidse støvler, gulddetalje på tasken} skal man holde makeuppen så neutral som muligt og sætte håret op i enten en meget stram eller lidt mere løs og afslappet knold. Brug eventuelt en sort eyeliner til at lave en cat-eye effect, som vil fasteholde det naturlige i looket, men se festligt ud. Røde læber og smokey eye ville gøre hele looket endnu mere nytårs-agtigt, men outfittet i sig selv er nok. 

Nytårs-klassisk

nytårsoutfit

Det andet look er lidt mere nytårs-klassisk med guldpailletjakken fra DAY, dog gjort moderne med et par slouchy busker i blødt læder. Skoene fra Vince er også klassiske, men meget feminine og med fine detaljer, i form af udskæringen og remmen. Den hvide skjorte kunne eventuelt skiftes ud med med en hvid t-shirt for at gøre looket endnu mere afslappet. Når det kommer til makeuppen kan man i dette look vælge en lidt 50’er inspireret makeup med fokus på mørkerøde læber og bølget hår med sideskilning i stil med smukke Sienna Miller. 

Hvis I skulle vælge mellem disse to looks, hvilket ville I så vælge? Har I mon allerede planlagt hvad I skal have på?

Du vil måske også kunne lide:

18 Comments on Hvad skal man tage på nytårsaften?

 1. Anita
  28/12/2013 at 4:55 pm (4 years ago)

  Hej!
  Er det muligt at få links til de to outfit?
  Er helt vild med blusen fra topshop :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2013 at 5:01 pm (4 years ago)

   Hej Anita :) Ja, helt sikkert! Hermed link til blusen. Du kan se alle links på polyvore, hvor jeg fandt tøjet lige her :) Håber, det kan bruges!

   Reply
 2. Ingvild
  28/12/2013 at 6:17 pm (4 years ago)

  Elsker dine outfits! På meg blir det the little black dress i år ;)

  Reply
  • Milana
   28/12/2013 at 6:29 pm (4 years ago)

   Det er også en klassiker! Tusind tak, sødeste Ingvild <3

   Reply
 3. Karina
  28/12/2013 at 8:05 pm (4 years ago)

  Det evige problem med hvad man skal tage på – kender det godt, alt for godt :) Jeg synes det skal være noget med glimmer :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2013 at 8:45 pm (4 years ago)

   Ja, nytårsaften er i hvert fald en perfekt aften til glimmer :)

   Reply
 4. Julia
  28/12/2013 at 8:51 pm (4 years ago)

  Det er nogle vildt fine collager du har lavet og nogle flotte ting, du har fundet. Meget inspirerende :) Selv kører jeg også the little black dress i år ;) Tror jeg.. Det kan sagtens nå at ændre sig da :D

  Reply
  • Milana
   28/12/2013 at 9:16 pm (4 years ago)

   Tusind tak, Julia :) En little black dress går man aldrig galt i byen med ;)

   Reply
 5. Ida / Fashionlab
  28/12/2013 at 8:54 pm (4 years ago)

  Jeg er helt vild med de to alternative looks – WOW, hvor er det lækkert stylet! :D
  Jeg synes mange sætter skyhøje forventninger til hvad de kalder “årets fest” og derfor også ender med at blive skuffede. Jeg sætter ikke nogen høje forventninger og jeg køber heller ikke kjoler til 2000 til den ene aften!

  Reply
  • Milana
   28/12/2013 at 9:17 pm (4 years ago)

   Tusind tak, søde Ida :) Det varmer! Jeg er helt enig med dig i det med forventningerne. Jeg synes helt sikkert også at man ikke behøver købe en ny kjole lige til den aften. Man kan sagten gå på shopping i sin egen garderobe ;)

   Reply
   • Ida / Fashionlab
    29/12/2013 at 7:20 pm (4 years ago)

    Og nu vi er ved shopping! Nu så jeg lige at du, hos Line, nævnte din yndlingsbutik der forhandler Acne men som endnu ikke har startet udsalg, og så blev jeg nysgerrig :) Hvis nu jeg lover ikke at købe det hele, vil du så fortælle hvilken butik det er? :)

    Reply
    • Milana
     29/12/2013 at 8:54 pm (4 years ago)

     Haha ja, selvfølgelig! Det er en butik der er i Odense kun, så jeg besøger den ikke så tit mere, da jeg bor i København, men de har en super webshop. http://www.dr-adams.dk/ Jeg tror de starter udsalget lige efter nytår – eller måske i morgen, hvis vi er heldige. Jeg har været inde på hjemmesiden 100 gange for at tjekke ;)

     Reply
     • Ida / Fashionlab
      29/12/2013 at 9:42 pm (4 years ago)

      Eeeej ja, du har jo ret!! Jeg kommer faktisk oprindeligt fra Odense, og det var (og er det stadig) min favorit butik i den by!! Den havde jeg da helt glemt at tjekke :)
      Tak fordi, du lige mindede mig om det :)

     • Milana
      29/12/2013 at 11:48 pm (4 years ago)

      Ihh hvor hyggeligt! :) Gode gamle O’ense. Ja, men de plejer jo at have vildt gode tilbud! :) Lad os håbe, vi kan finde noget. ;)

 6. Lullumut
  28/12/2013 at 9:46 pm (4 years ago)

  Du er altid så god til at sammensætte outfits :-) Jeg ville hoppe i sæt nr.1 :-) Men jeg ender med en sort kjole fra mit eget skab. Evt. en med blonder :-) Skal bare være hjemme med min kæreste og svigermor, men derfor kan jeg jo godt se pæn ud :-)

  Reply
  • Milana
   28/12/2013 at 10:19 pm (4 years ago)

   Tusind tak, søde :) Det er jeg glad for at høre. Jeg skal sørge for flere af denne slags posts i 2014 :) Jeg skal også være hjemme hos mine forældre og min kæreste og bror er der også, så det er helt perfekt for mig :)

   Reply
 7. Camilla - Cfashion
  29/12/2013 at 9:01 am (4 years ago)

  Det bliver helt sikkert det sorte :-) Jeg har planlagt årets negle, og jeg tror outfittet bliver sort som altid ;-)
  /Camilla

  Reply
  • Milana
   29/12/2013 at 11:12 am (4 years ago)

   Jeg elsker selv sort :) Det er sådan en god farve når det kommer til tøj! God søndag :)

   Reply

Leave a Reply