Hvad gemmer sig i min {lille} taske?

whats-in-my-handbag.jpg

Det er ingen hemmelighed at tasker er min favoritgenstand, når det kommer til mode. Når man har en god taske kan man forvandle ethvert stykke tøj – på samme måde, som med et par sko. Tasken er bare samtidig meget brugbar og egentlig et sikkerhedsnet, når man er ude. I den kan gemme på alt det man kunne komme til at mangle, for selvfølgelig skal man bruge den der lipgloss, som man ikke har brugt siden man købte den… Kender I det, at man liiige for en sikkerhedsskyld lige skal have det hele med? Som om man er på vej på ferie. Jeg bytter tasker næsten dagligt, så indholdet er sjældent det samme fra dag til dag, med undtagelse af nogle faste favoritter.

Det nyeste skud på stammen er denne fine og lille Tiger of Sweden taske, som jeg købte forleden. Den er helt perfekt til de dage hvor man ikke orker at slæbe en større taske med og samtidig med at den er praktisk, er den også pæn og klassisk. Jeg elsker, at den er så tynd – perfekt til koncerter. Den har lige nok plads til min iPhone, min lille pung fra & other stories, en blush og en læbestift samt et klippekort – man ved aldrig hvornår man lige får lyst til at droppe cyklen i disse vintertider. Hvad har I  altid i jeres taske? Se også tidligere indlæg om hvad jeg bærer rundt på i min taske her.

tiger-of-sweden.jpg

Du vil måske også kunne lide:

12 Comments on Hvad gemmer sig i min {lille} taske?

 1. Nanna Says
  29/12/2013 at 3:35 pm (4 years ago)

  Virkelig pæn taske! Super klassisk og praktisk på samme tid :-)
  Jeg skifter også alt for tit taske ud, så det kan være svært at huske det hele hver gang (måske er jeg blot den glemsomme type?), men pung, nøgler, læbepomade og mobil er selvfølgelig med hver gang ;-)

  Reply
  • Milana
   29/12/2013 at 3:39 pm (4 years ago)

   Nogen gange ville jeg ønske at jeg kun havde en taske netop pga. det at man ofte så glemmer noget ;) Men det er også hyggeligt med flere tasker! Tusind tak, jeg er superglad for den!

   Reply
 2. Julie
  29/12/2013 at 3:43 pm (4 years ago)

  Den taske er da også virkelig pæn, den kan jeg godt forstå, du er glad for. :)

  Jeg skifter gerne taske efter et par måneder, og nogle gange går der længere imellem. Jeg tror, jeg ville være bange for at glemme noget essentielt, hvis jeg skiftede oftere ;). Men jeg har altid min iPhone, pung, buskort, nøgler og læbepomade med – alt det vigtigste.

  Reply
  • Milana
   29/12/2013 at 3:46 pm (4 years ago)

   Det er pretty much også hvad jeg har i min altid. Tak, jeg er glad for at du synes om tasken – jeg har brugt den rigtig meget allerede :)

   Reply
 3. Karina
  29/12/2013 at 3:45 pm (4 years ago)

  Elsker sådan nogle indlæg :) Hehe.

  Reply
  • Milana
   29/12/2013 at 3:51 pm (4 years ago)

   Yay, dejligt at høre Karina :)

   Reply
 4. Lise/walkinrunout
  29/12/2013 at 5:30 pm (4 years ago)

  Hvor er den flot… og den er jo genial i størrelsen – jeg kan også rigtig godt lide små tasker, der alligevel er så store, at man kan have det vigtigste med ;-)

  Reply
  • Milana
   29/12/2013 at 5:38 pm (4 years ago)

   Jeps, den er helt perfekt til de dage hvor man ikke skal have alt muligt med :) Tak, Lise :)

   Reply
 5. Katrine Guldbæk
  30/12/2013 at 1:53 pm (4 years ago)

  Hvor er den fin! Og hvor kan den egentlig indeholde rigtig mange sager :-)

  Reply
  • Milana
   30/12/2013 at 4:04 pm (4 years ago)

   Tak, Katrine :) Ja, den kan indeholde lige præcis det man skal bruge, men det er også nogle ret tynde ting der er i den, så den ik begynder at bule ud til alle sider :)

   Reply
 6. Camilla - Cfashion
  30/12/2013 at 1:58 pm (4 years ago)

  Rigtig fin taske, åh min taske indeholder ca det samme plus en ble, en sut, lommetørklæder og en fignestang – man er vel mor ;-)

  Reply
  • Milana
   30/12/2013 at 4:05 pm (4 years ago)

   Hehehe det lyder som om du så er helt forberedt! :) Det er jo perfekt :)

   Reply

Leave a Reply