Houndstooth Trend – Dagens Outfit

Min gode veninde tippede mig om Magasins Chanel udsalg i dag. Når det kommer til Chanels skønhedsprodukter er jeg mildest talt afhængig, hvilket gjorde at jeg prompte hoppede i min nye Flying A nederdel, min Zara jakke {som også ses her}, min Marc by Marc Jacobs taske som jeg købte i NYC, dette efterårs yndlingshalstørklæde fra Vero Moda og ikke mindst min Flying A himmelblå neglelak, som minder mig så meget om denne Chanel serie, jeg endnu ikke har fået fingrene i.

 Today I went shopping in this Flying A houndstooth skirt, which I bought not too long ago! I paired it up with a baby blue nail polish which reminds me of this Chanel series…

Du vil måske også kunne lide:

1 Comment on Houndstooth Trend – Dagens Outfit

  1. amila
    22/09/2011 at 5:00 am (6 years ago)

    I like it :) You rock dude :)

    Reply

Leave a Reply