Hjemmelavede snickers

sneakers-hjemmelavede

Jeg elsker Snickers, Peanut Butter Cups og pretty much alt andet hvor chokolade og peanuts mødes. Det er dog sjældent, at jeg bevæger mig på de kanter og derfor var jeg ikke i tvivl om at denne opskrift fra Madbanditten skulle afprøves. De kan aldrig erstatte den ægte vare, men hvis man gerne vil undgå sukker og alt for mange mærkelige konserveringsmidler og sjove ingredienser, er det det perfekte bud på en hjemmelavet Snickers chokoladebar! Er man på den anden side i humør til at lave lækre Peanut Butter Cups {med en smule sukker!}, så kan man med fordel tjekke min opskrift ud her! Hvilken chokoladebar er jeres yndlings?

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Hjemmelavede snickers

 1. Stine
  12/02/2014 at 9:15 am (4 years ago)

  Klikkede ind på bloggen og forventede at se et par hjemmelavede sko (sneakers!), men blev i stedet mødt af en chokoladeopskrift… De hedder altså Snickers og ikke Sneakers! Meget udbredt fejl i blogland, og min indre grammar-girl krummer tæer hver gang ;) Ser dog ud til at være en dejlig opskrift, som jeg vist må have prøvet snarest.

  Reply
  • Milana
   12/02/2014 at 10:17 am (4 years ago)

   Haha! Sikke noget, hva? Jeg må få bedre styr på mine chokolade-brands-navne ;)

   Reply
 2. Tania
  26/10/2014 at 9:17 pm (3 years ago)

  Debbie & Lou Cosme – Hi Lauren:What can we say? What a fabulous job you did at the wednidg. Great shots and can’t to see the rest. So glad we were able to have you with us.Debbie & Lou

  Reply

Leave a Reply