Hjælp til brynene

Øjenbryn bliver ofte forsømt, men en så central del af ansigtet har fortjent lidt pleje og omsorg. Jeg har længe ledt efter et produkt som kunne hjælpe brynene til at se pænere og fyldigere ud, så jeg besluttede mig for at prøve Paul & Joe’s Eyebrow Powder. Det koster £14 på Asos og jeg købte farven 01, som er en medium brown, {de har også en som er lidt lysere}. Den her ser egentlig meget lysere ud på billederne end den er i virkeligheden når man bruger den. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet – man skal bare lære at bruge det ordentligt. Der skal ikke meget produkt til for at fylde bryn ud. Hvad bruger I til at gøre brynene smukke?

Du vil måske også kunne lide:

13 Comments on Hjælp til brynene

 1. Jo
  11/02/2012 at 1:44 pm (6 years ago)

  Den ser virkelig lækker ud – jeg bruger faktisk bare en øjenbrynsblyant fra H&M som næsten ingenting koster. Men får helt lyst at investere i lidt lækkert ;)
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   11/02/2012 at 1:46 pm (6 years ago)

   Jeg har selv en blyant fra Asos som koster måske 5 pund som har en god lille børste på, men ville prøve med pudder nu :)

   Reply
 2. Lullumut
  11/02/2012 at 2:22 pm (6 years ago)

  Elsker bare Paul & Joe’s fine design :-) Jeg har en lille æske fra Bodyshop, men jeg bruger det sjældent, fordi det ser for voldsomt ud, og nogle gange har jeg prøvet, at det “faldt af” i hovedet……. :o) Ellers bruger jeg hver morgen en browfix fra Gosh. Skal dog snart have en ny. Enten en fra Mac eller Tromborg :-)

  Reply
  • Milana
   11/02/2012 at 5:57 pm (6 years ago)

   Ja, det er simpelthen så fint design! Og den her bliver siddende lige der hvor den skal sidde :)

   Reply
 3. Ida
  11/02/2012 at 4:10 pm (6 years ago)

  Hvor ser den bare fin ud! Er selv vild med Paul and Joes tøj, men vidste ikke at de også lavede sminke.
  Jeg må indrømme at jeg også forsømmer mine øjenbryn en hel del – desværre, men nu du nævner det, så er det da helt klart noget der skal laves om på :)

  Reply
  • Milana
   11/02/2012 at 5:59 pm (6 years ago)

   Mange glemmer tit at pleje brynene, men det giver ansigtet et helt andet udtryk. Man skal bare passe på ikke at overdrive med noget af det :-)

   Reply
 4. Michelle
  12/02/2012 at 10:18 am (6 years ago)

  Jeg plukker dem en lille bitte smule i form, og så farver jeg dem faktisk med permanent farve. Jeg er nemlig blevet udstyret med helt lyse øjenbryn (og har ellers mørkt hår). og skal jeg ud bruger jeg pt. en øjenbrynsblyant, men er på jagt efter det perferkte øjenbrynsprodukt, og den lille fætter dér, kunne være et godt bud.

  Reply
  • Milana
   12/02/2012 at 11:07 am (6 years ago)

   Den er rigtig god og man kan tit få 20 % off på Asos, så bliver prisen også lidt bedre :-)

   Reply
 5. Maria - Garderobeskabet
  12/02/2012 at 9:59 pm (6 years ago)

  Jeg bruger ELFs Mineral Eyeliner i farven Coffee til at markere mine bryn med. Jeg stryger den på langs hen ad brynet, så det ikke er på selve huden, jeg tegner.

  Reply
  • Milana
   12/02/2012 at 10:02 pm (6 years ago)

   Ja, der er ikke noget værre end at være nødt til at tegne brynene på huden fordi man har plukket man helt af :S

   Reply
 6. Trine Lykke
  13/02/2012 at 6:52 am (6 years ago)

  Smuk og anvendelig, what´s not to love? :)

  Reply
 7. Pips70
  14/05/2012 at 9:23 pm (5 years ago)

  Hej.. Jeg bruger også den skønne pudder til brynene. Men er lidt interesseret i hvordan du handler på Asos.. Kommer der told på ? Eller betaler du kun det beløb de afkræver ved handlen.. For så er der jo virkelig noget at spare :)
  K.H. :)

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Hjælp til brynene

 1. […] til hos andre. Jeg bruger derfor et par minutter hver morgen på at rette dem til. Jeg bruger dette produkt  til at fylde dem ud sammen med en brow brush fra MAC 8den gør hele forskellen!) og nu har jeg […]

Leave a Reply