Hår: Before & After

hårprodukter.jpg{1. Schwartzkopf BC oil, 2. Macadamia Leave-In Cream , 3. Gun-Britt Star Dust, 4. Macadamia kam, 5. Macadamia Oil Treatment}

I sidste uge blev jeg klippet {der røg ca. 15 cm af} og jeg endte med et kortere men sundere og flottere hår. Og når det kommer til skønhed så er der altså bare ikke noget flottere end nyklippet hår. Jeg tænkte derfor at jeg kunne vise jer min hår-rutine, som den er lige nu og vise nogle af mine yndlingsprodukter frem. Et skønhedsprodukt som jeg bare ikke kan undvære {selvom jeg faktisk ikke bruger det så tit} er mit ghd glattejern. Jeg var så heldig at vinde et hos smukkeste Emilie {yay for fantastiske blogs og fede giveaways}, men jeg har faktisk haft et i mange flere år inden da. Min søde mor fik så arvet mit gamle og har et helt nyt forhold til sit hår nu – det er helt vildt hvordan et enkelt produkt kan gøre dårlige hårdage til fortid. På billedet nedenunder kan I se mit hår før og efter glattejern-brug. Og så holder det indtil næste vask – skønt!

Som mange andre har jeg været helt vild med Moroccan oil, men på et tidspunkt fik jeg en prøve på Macadamias olie og fra den dag har jeg været helt solgt. Kort efter købte jeg en hårkur fra mærket og det er simplethen den dejligste kur jeg nogensinde har prøvet. For et par uger siden købte jeg så endnu flere produkter inklusiv shampoo, conditioner, leave-in conditioner, en større flaske olie og meget mere {man fik en gratis pakke af produkter med når man købte for over 70 pund på LookFantastic.co.uk} så nu er jeg godt dækket ind på hårfronten! Gun-Britts star dust bruger jeg når håret er vokset lidt ud og jeg har en udgroning der skal dækkes – produktet virker lidt ligesom en tørshampoo og giver volumen til håret. Hvad bruger I i jeres hår?

hairbeforeafter.jpg.jpgghd.jpg

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Hår: Before & After

 1. Dina
  03/07/2013 at 9:36 am (4 years ago)

  Jeg har faktisk ikke så mange hår rutiner, men jeg forsøger da. Har en hårkur fra Aussie, som jeg er glad for, men ellers er jeg ved at prøve mig frem, for at finde det rigtige mærke for mig. Kunne være jeg skulle prøve det fra Macadamia :-)

  Reply
  • Milana - TastyPrettyThings
   03/07/2013 at 3:31 pm (4 years ago)

   Jeg kan varmt anbefale Macadamia i hvert fald – det har virket for mit hår og det er farvet ;)

   Reply
 2. Lise/walkinrunout
  03/07/2013 at 12:00 pm (4 years ago)

  Jeg bruger faktisk … så lidt som muligt.
  Shampoo og enkelte gange olie til spidserne, men jeg synes mit hår har det allerbedst, når der ikke bliver puttet for meget i :)
  Det sker en sjælden gang at jeg glatter det, men jeg føn’er det aldrig….

  Reply
  • Milana - TastyPrettyThings
   03/07/2013 at 3:32 pm (4 years ago)

   Føn er også min hade-ting når det kommer til hår! Det er også godt bare at alde det være anturligt, hvis muligt. Mit er bare behandlet med farvning og highlights at det kræver en kærlig hånd :)

   Reply
 3. Ida
  03/07/2013 at 12:28 pm (4 years ago)

  Jeg er også stor fan af glattejern og glatte mit hår foran dagligt. Og så bruger jeg silkedråber fra biosilk, da de beskytter håret mod varmen :)

  Reply
 4. Lullumut
  03/07/2013 at 11:26 pm (4 years ago)

  Fedt at du er glad for Macadamia serien :-) Jeg har lige vundet et sæt med 4 produkter derfra og er ved at dø for at teste det. Har slet ikke læst om det før.

  Reply
 5. Vanessa
  09/07/2013 at 9:45 pm (4 years ago)

  Macadamia laver nogle skønne produkter. Har du prøvet hårmasken? Den er vildt god :)

  Reply

Leave a Reply