Håndcreme // Favoritter

håndcreme

Velplejede hænder er vigtigte og da jeg lige nu har tre forskellige fine produkter som kan hjælpe hænderne til at blive det, tænkte jeg at jeg ville dele dem med jer. Den ene håndcreme købte jeg i USA da jeg stod og manglede en i tasken, den anden købte jeg i Danmark i en gaveæske, og den tredje fik jeg i gave af hende her da hun sidst var på besøg. De er alle sammen helt fantastiske på hver sin måde, og her får I en beskrivelse af dem hver især.

L’Occitane Amande

I Norge er de helt vilde med L’occitane {jeg har set dem i Magasin her i Danmark} og det var også denne min veninde Ingvild havde med til mig. Udover den flotte indpakning, så har denne håndcreme den fineste duft jeg nogensinde har duftet. Det, der også karakteriserer den, er at hænderne dufter længe efter man har brugt den og hvis der findes en parfume i samme duft, skal jeg helt sikkert have den. Hænderne bliver bløde med det samme og cremen suger sig meget hurtigt ind i huden, dog skal man kun bruge en lille bitte smule ad gangen da den er en smule fedtet. Jeg er helt vild med denne creme og skal helt sikkert kigge på flere produkter fra L’Occitane.

Bliss High intensity 

Bliss mærket er meget populært i USA og da Sephora åbnede i Danmark opdagede jeg mærket for første gang. Indpakningen er mere enkel og måske en smule kedelig i forhold til den jeg beskrev ovenover, men indholdet er helt i top. Cremen er meget let og dufter af citrusfrugter. Den er utrolig nem at påføre og er slet ikke fedtet eller olieret. Det er en rigtig god basishåndcreme, som gør lige præcis det, den skal – giver dig velplejede hænder.

Elizabeth Arden Eight Hour Hand Treatment

Jeg har aldrig prøvet den berømte Eight Hour creme så da jeg så en lille gaveæske på tilbud i Sephora {den indeholdt den originale Eight Hour creme, en Eight Hour læbepomade og denne håndcreme} blev jeg nødt til at prøve mirakelproduktet! Og den lever op til forventningerne, dog er denne en creme som jeg vil beholde hjemme og bruge den når jeg sidder og f.eks. ser en film. Den er lidt længere tid om at blive absorberet af huden og hænderne kan derfor godt føles lidt fedtede i noget tid – okay faktisk ret fedtede. Den har dog virkelig en evne til at give bløde hænder, så helt klart en creme jeg vil anbefale.

Konklusion

Alle tre ovennævnte cremer er rigtig gode og mens L’Occitane og Bliss er nogen jeg vil tage med på arbejde og i håndtasken, lader jeg Elizabeth Arden blive hjemme til intens pleje. Har I prøvet nogen af de her cremer?

Du vil måske også kunne lide:

7 Comments on Håndcreme // Favoritter

 1. Ida
  10/06/2013 at 10:31 am (4 years ago)

  Jeg har også den fra Elisabeth Arten og den er så lækker :)

  Reply
  • Milana
   15/06/2013 at 9:29 am (4 years ago)

   Ja, den er supergod!

   Reply
 2. Karina
  10/06/2013 at 11:14 am (4 years ago)

  Kender du nogen uden parfume? :)

  Reply
  • Milana
   15/06/2013 at 9:30 am (4 years ago)

   Hmm jeg skal lige tænke over det! Du kan sikkert finde en god fra Urtekram? :) Helsemin er min go.to forretning for den slags skønhed :)

   Reply
 3. Maria R
  10/06/2013 at 3:11 pm (4 years ago)

  Hvor ser den fin ud, cremen fra L’occitane – hvad dufter den af? Og er det en tung eller let duft?

  Reply
  • Milana
   15/06/2013 at 9:31 am (4 years ago)

   Den sufter meget specielt. Det er en meget frisk duft. Svært at forklare :P

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Håndcreme // Favoritter

 1. […] Sephoras Velvet Hand scrub er en mild og dejlig behandling til hænderne, som efter en lang vinter godt kan føle sig lidt tørre. De bliver hurtigt utroligt bløde og så er det bare dejligt at give sig selv lidt håndmassage. Se også mine yndlingscremer til hænderne lige her. […]

Leave a Reply