2012 Trend Report: Sun

For kort tid siden skrev jeg om den blå farve, som dominerede mange catwalks for den kommende sæson og nu er turen kommet til endnu en farve som allerede er begyndt at hitte stort, nemlig gul! Sonia Rykiel er en af dem, der har mest at tilbyde i denne farve – selv catwalken var skrigende gul, som i måske kan se bag modellen i midten!

Jeg har det lidt blandet med gul. Jeg synes farven er flot og frisk og kan lige forestille mig hvor fantastisk den vil se ud blandet med et helt sort outfit bestående af eksempelvis et par leather-look bukser. På den anden side er jeg bange for hvordan jeg, med lyst hår, vil se ud i gul.

Ikke desto mindre har jeg stadig formået at finde en masse fine ting, jeg godt kunne tænke mig at eje, som f.eks. denne smukke kjole fra Opening Ceremony, som indeholder hele to über trendy farver, nemlig gul og blå!

yellow

Bluse – Carven, Blazer – H&M, Taske – See by Chloé, Armbånd – Shashi, Nederdel – T by Alexander Wang, Wedges – Giuseppe Zanotti, Solbriller – Super Sunglasses, Kjole – Opening Ceremony

Jeres tur…

Hvad siger I til gul? Er det en farve I glæder jer til at gå i, eller måske allerede har garderoben fyldt med den? Klik nedenunder for at få opdateringer om modeverden.dk via Bloglovin’! 

Du vil måske også kunne lide:

12 Comments on 2012 Trend Report: Sun

 1. Ida
  26/01/2012 at 12:08 pm (6 years ago)

  Jeg er vild med farven gul og det er nogle super skønne ting du har fundet frem og helt særligt kjolen.
  Men den gule farve og jeg er dårlig kombi, da jeg frugter de sorte dyr :(

  Reply
  • Milana
   26/01/2012 at 4:40 pm (6 years ago)

   Ja, kjolen er så fin! :)

   Reply
 2. Emilie
  26/01/2012 at 4:20 pm (6 years ago)

  Har øjnene på den gule blazer fra H&M, syntes gul er sådan en fin farve, og det minder mig helt klart om sol og sommer :)

  Reply
  • Milana
   26/01/2012 at 4:40 pm (6 years ago)

   Den blazer er også helt vildt fin. Har ikke set den i butikkerne – måske jeg ikke har kigget ordentligt efter ;)

   Reply
 3. Guapizimo
  26/01/2012 at 5:40 pm (6 years ago)

  Sanne er et godt bevis på at man sagtens kan se godt ud med gult trods lyst hår! :) Jeg ville ønske jeg selv var mere modig med farven, indtil videre er det kun blevet til et gult tørklæde i min garderobe.

  Reply
  • Milana
   26/01/2012 at 6:15 pm (6 years ago)

   Præcis! Men hun er nu også helt platinblond… Det er lidt noget andet. Men jeg ville ønske gul så ligeså godt ud på mig som på hende!

   Reply
 4. Michelle
  26/01/2012 at 8:32 pm (6 years ago)

  Jeg er all in på gul i alle tænkelige nuancer. For mig er det virkelig en forårs/sommer farve og jeg kan ikke vente med at hoppe i nogle af mine guler sager :)

  Reply
  • Milana
   27/01/2012 at 9:54 am (6 years ago)

   Fedt! :-)

   Reply
 5. Dina
  26/01/2012 at 10:29 pm (6 years ago)

  Jeg synes den gule farve er rigtig flot! Kunne sagtens finde på at hoppe ensidet tøj i den farve. Er lidt varm på blusen fra carven af :)

  Reply
  • Dina
   26/01/2012 at 10:30 pm (6 years ago)

   Hmm forstår ikke hvordan i blev til ensidet? Haha

   Reply
   • Milana
    27/01/2012 at 9:55 am (6 years ago)

    Hehe det sker! Ja, den kunne jeg også godt tænke mig!

    Reply
 6. Lullumut
  27/01/2012 at 10:06 pm (6 years ago)

  Jeg skal klart have mig et eller andet i gult. Tænker lidt at det skal være en pastel gul. Måske en strik eller en clutch :-) Min bankrådgiver er ikke glad for, jeg læser med her ;-)

  Reply

Leave a Reply