Gucci-inspireret Nytårslook

Nytårsaften er en af de aftener hvor ”less is more” glemmes af mange og glimmer og pailetter i store mængder pludselig bliver et must! Jeg har derfor valgt at lave det her look, inspireret af Gucci Resort 2012, som viser at man sagtens kan se festlig ud i ‘almindeligt’ tøj. Hvide bukser er ikke noget jeg normalt ville gå i om vinteren, men jeg synes de harmonerer godt med sølvtrøjen og de sølvfarvede sko. Hvad plejer I at have på nytårsaften? Er I til store kjoler og glimmersko, eller noget mere simpelt? Jeg laver flere nytårsoutfits i løbet af ugen!

look1

Blazer – Alexander McQueen, Bluse – Miss Selfridge, Bukser – Citizens of Humanity, Sko – Zara, Armbånd – Club Monaco

Du vil måske også kunne lide:

16 Comments on Gucci-inspireret Nytårslook

 1. Ally
  27/12/2011 at 6:03 pm (6 years ago)

  I’m pretty sure I’ll rock a metallic sweater with a blazer, too! So chic! But I think I’ll pair it with leather pants and ballet flats!
  x

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:36 am (6 years ago)

   I love leather pants! You’ll look great, Ally!

   Reply
 2. Ana J.
  27/12/2011 at 7:18 pm (6 years ago)

  Jeg synes, at det bestemt er et lækkert outfit, du har valgt, men det er virkelig dét, jeg ville forbinde med en festlig Nytårsaften. Den er lidt for kontrolleret til at give mig den rette association til fest og fyrværkeri.

  Men jeg vil godt give dig ret i, at mange overdriver med både tøj, smykker og andet, når der skal pyntes op til Nytår.

  De sidste tre år har jeg haft tre forskellige vintagekjoler på, som både har været klassiske, 50´er inspirerede og lidt gypsy-stil. Dette Nytår har jeg købt en ny kjole i en blid lyserød farve, knælang og silkeagtig med korte ærmer og et fint bånd til at binde bagpå. Jeg har tænkt mig at lave en simpel, måske flamencoinspireret frisure og så har jeg købt et par smukke glimtende øreringe i Søstrene Grene, som, jeg tror, vil updresse looket, uden at det bliver for meget :O)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:35 am (6 years ago)

   Tak, og ja, det er nok ikke noget man ville forbinde nytårsfest med. Det lyder superfint med dit outfit! Rigtig godt nytår :-)

   Reply
 3. Ana J.
  27/12/2011 at 7:19 pm (6 years ago)

  Der skulle står, at det virkelig ikke var dét, jeg ville forbinde med en Nytårsaften :O)

  Reply
 4. Pernille
  27/12/2011 at 7:38 pm (6 years ago)

  Hejsa
  Jeg synes det er et cool outfit, jeg elsker metallic, meeen har et lille problem med hvide bukser.
  Jeg står med valget imellem to outfits – og to vidt forskellige..
  Det ene er en plisseret kjole i sort med en guld/metallic cardigan til og en bowlerhat. Nr 2 sæt er en polyester skjorte – lang, i brodeaux med mørkeblå strømpebukser til og bowlerhatten. Til begge outfits havde jeg tænkt mig at bruge mine plateau fra Vagabond :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:34 am (6 years ago)

   De lyder virkelig cool begge outfits. Især nummer to tror jeg! Jeg glæder mig til at se hvilket du vælger :)

   Reply
 5. Ida
  27/12/2011 at 7:51 pm (6 years ago)

  Det er et rigtig pænt sæt. Som både er enkelt, men også festligt.
  De sidste par år jeg har jeg været i kjole.
  Og super skønt med flere nytårs outfit/inspiration :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:33 am (6 years ago)

   JTak, Ida. Kjoler er også så skønne – det næste look bliver med kjole ;)

   Reply
 6. Lullumut
  27/12/2011 at 8:18 pm (6 years ago)

  Jeg drømmer stadig om sådan en guld eller sølv trøje, men jeg har bare ikke fundet den rigtige endnu.. Jeg er ikke til det vilde. I år bliver det højst sandsynligt en sort kjole (muligvis med blonder) og så en grov støvle og nogle flotte negle. Festligt men stilfuldt :o)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:32 am (6 years ago)

   Øv øv me too, men overvejer faktisk den fra Miss Selfridges som er vist på billedet. Men H&M havde også en – synes bare den var lidt kort, hvis jeg husker rigtigt.

   Reply
 7. Guapizimo
  27/12/2011 at 8:56 pm (6 years ago)

  Det ville da også være rigtig lækkert at være i ført det viste outfit, jeg er dog for klodset/uheldig til at have hvide bukser på ;)

  Jeg har normalt aldrig det store skrud på, så hellere sorte jeans og en fed festlig bluse samt diverse makeup, accessories og lign. :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:32 am (6 years ago)

   Ja, så føler man sig også mere tilpas i det, synes jeg. Jeg er generelt ik det store nytårsfestmenneske hehe

   Reply
 8. sanne
  27/12/2011 at 11:53 pm (6 years ago)

  Super fedt outfit, jeg ville grundet mine korte ben bare hoppe i hæle….. og så er det bare det der med. kan man feste i hvide bukser? <jeg ville uden tvivl få sat mig i noget eller spilde rød strawberry daiquiri ned over mig selv :)

  Reply
  • Milana
   28/12/2011 at 9:31 am (6 years ago)

   Hehe, ja hvide bukser er måske ikke det mest praktiske, men synes de er fine med sølv… Glad for at dukan li’ outfittet og hæle ville være ligeså fine til det her look :-)

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Gucci-inspireret Nytårslook

 1. […] fik I at se hvad jeg kunne tænke mig at have på nytårsaften og nu får I et mere eksklusivt og feminint look. Jeg er vild med sarte farver og synes den her […]

Leave a Reply