Godt nytår – et år i rejsebilleder

2013 har været et rigtigt godt år, og har bl.a. budt på mange rejser og en masse musikalsk underholdning. Her er nogle af de mange oplevelser jeg altid vil huske tilbage på med glade minder. Jeg håber, at I får en fantastisk aften i aften med dem I elsker, og at 2014 vil blive et lykkebringende og godt år! 

Marts – Italien

Min kæreste og jeg brugte en uge i Italien hvor vi boede i Rom, men tog en endags tur til Napoli. Jeg havde besøgt Rom to gange inden, men jeg bliver aldrig træt af byen, som har så meget historie, smuk arkitektur og søde mennesker. Den ene dag i Napoli viste Italien fra en helt anden side – en kort {og billig} togtur fra Rom og så var man i Italien – det ægte Italien, hvor små drenge spiller fodbold på gaden op ad en gammel kirke, hvor der dufter af basilikum ud ad vinduerne og man hører lyden af skeer og gaffler mens maden nydes og pizzaen som smager, som ingen anden pizza i verden. Napoli, som overskygges af det mægtige Vesuvio, er et af de smukkeste steder jeg har besøgt, og næste gang jeg rejser til Italien bliver det med base der, for én dag er slet ikke nok, til at opleve det rige område. Det lyder næsten som en kliché, men det var virkelig det Italien man kender fra film, hvorimod Rom vrimler med kinesisk turister, og man nærmest ikke hører et ord italiensk.

trastevere.jpg

napoli.jpg{Kærestetur til Rom og Napoli}

USA – April 

I april rejste min mor og jeg til USA i 10 dage med base i New York og som bonus stoppede vi i London på vejen derover. Min mor havde aldrig været i New York før, mens jeg havde besøgt byen én gang tidligere, to år inden. Man føler sig hurtigt hjemme i New York – vel fordi man kender byen allerede fra film – og at komme tilbage føltes helt anderledes end at være der første gang. Jeg havde meget mere overskud til at indtage alle detaljerne, i forhold til den første gang, hvor man er helt betaget af det store billede. Vi fik set og oplevet en masse og det var den bedste mor/datter tur med den bedste mor i verden <3 Vi fik også tid til at tage små ture uden for New York, og den største var til Washington D.C.. At stå foran The White House, The Capitol, Lincoln Monument osv. var en helt fantastisk og stor følelse, og jeg vil helt klart anbefale at tage en-to dage i Washington, hvis man har tid og overskud til det. Det var ubeskriveligt at opleve stedet, hvor hele den amerikanske historie kulminerer!

fashion-avenue.jpgwhitehouse.jpg

{Mor/datter tur til London og efterfølgende New York og Washington}

Maj – Oslo

Noget af det, jeg er mest glad for ved mit nuværende job er, at jeg fik lov at møde Ingvild. Hun er et af de sødeste mennersker, jeg kender og vi klikkede øjeblikkeligt. Egentlig er jeg typen der har få, men gode veninder, og jeg troede ikke, at man stadig kunne finde nye veninder, når man var så gammel haha. Nå, men Ingvild valgte at flytte tilbage til Norge i starten af året og jeg var på weekendtur i Oslo, hvor jeg aldrig har været før, for at besøge hende. Vi gik ture i smukke Oslo, spiste lækre æblemuffins på Københavner-agtige cafeer, shoppede øko-undertøj og Freia-chokolade og snakkede, snakkede og snakkede! Det var den hyggeligste veninde-weekend og jeg glæder mig til at se hende og hendes by igen. 

oslo.jpgoslo

 {Weekend i Oslo for at besøge sødeste Ingvild}

Juni – Roskilde

Jeg har altid elsket musik – rock musik. Da jeg var 14 år gammel var jeg til min første koncert – Metallica i Berlin med symfoniorkester. Så er scenen lagt – siden da har jeg været til utallige koncerter med forskellige yndlingsbands og senest på Roskilde i år. Det var en light-festival oplevelse. Min kæreste og jeg boede nemlig hos hans forældre som bor relativt tæt på festivalpladsen og vi cyklede derind hver dag – i rent tøj og med rent hår. Det var nogle helt fantastiske dage og det føltes som en fantastisk sommerferie fyldt med god musik, 3D koncert, mindre god mad og en masse flotte mennesker!

roskilde.jpg

roskilde.jpg

{Hvad siger I til mine smarte 3D briller?}

August – Kroatien

Jeg besøger min familie dernede hvert år og i år var ingen undtagelse. 14 dage i sydens varme og sol, god mad, varme strande og hyggelige aftenture var der masser af. I år besøgte vi bl.a. Rogoznica og Sibenik – byer jeg bestemt kan anbefale, hvis man tager derned på badeferie!  

kroatien.jpg

kroatien

September – London

Det blev også til en weekend i yndlingsbyen over dem alle i midten af september. Min kæreste, mor, far og jeg tog over for at besøge min bror og hans kæreste, og vi brugte weekenden på at handle på markeder, drikke te på toppen af Tate, lave mad og spise English breakfast. Jeg bliver aldrig træt af London og forhåbentligt kan jeg kalde det mit hjem igen til efteråret <3

london-2013

December – Juleferie

Så 2013 har budt på en del rejser og det er det, der gør året så rigt på gode minder og oplevelser. Jeg er hjemme på Fyn indtil mandag og det har været en dejlig lang juleferie, hvor jeg tilbragte en masse tid med min bror og mine forældre, og hvor vi bl.a. besøgte Blåvand og andre hyggelige steder i Danmark.

esbjerg.jpg

Året har også stået i musikkens tegn, hvor jeg, som I kunne se ovenover, var på Roskilde, men også oplevede Placebo og Nick Cave live for første gang – det var nogle helt igennem fantastiske koncerter! Det blev også til et live komedieshow med Russell Brand {The Messiah Complex}, som jeg varmt kan anbefale jer at se.

Rigtig godt Nytår til jer og jeg håber, at 2014 bliver et godt og lykkebringende år for alle! ♥

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Godt nytår – et år i rejsebilleder

 1. Karina
  31/12/2013 at 1:20 pm (4 years ago)

  Godt nytår søde :)

  Reply
  • Milana
   31/12/2013 at 1:22 pm (4 years ago)

   Tak, godt Nytår :)

   Reply
 2. Lullumut
  01/01/2014 at 1:58 pm (4 years ago)

  Godt nytår smukke! :-) Rigtig flotte billeder, og hvor har du bare været på mange skønne rejser :-)

  Reply
  • Milana
   01/01/2014 at 2:17 pm (4 years ago)

   Tak, søde! Godt Nytår! Ja, jeg håber 2014 bliver fyldt med rejser også :) Elsker det <3

   Reply
 3. Ingvild
  01/01/2014 at 2:41 pm (4 years ago)

  Godt nyttår, beste Milana! :)Jeg er så glad for at vi startet i samme jobb og ble kjent, gleder meg masse til vi ses igjen. <3 Flotte bilder fra 2013! :D

  Reply
  • Milana
   01/01/2014 at 2:47 pm (4 years ago)

   Godt Nytår, Ingvild! Det glæder jeg mig også til! <3 Hils Jo og sig godt nytår fra mig :) Kram!

   Reply
 4. Vipse
  04/01/2014 at 2:02 pm (4 years ago)

  Hehe, kan godt se at vi har flugt i hinandens fodspor det meste af året :)

  Reply
  • Milana
   04/01/2014 at 2:18 pm (4 years ago)

   Ja, sjovt :) Jeg tager til Californien til april – bare lige heads up ;)

   Reply

Leave a Reply