Glædelig Jul

julegaver.jpg

Der sker lige lidt her på bloggen i disse dage og jeg glæder mig til at dele en masse inspiration med jer i det nye år! Jeg håber, I får nogle helt fantastiske juledage med familien og nyder slutningen af året i fulde drag. Smukke pakker, søde småkager, god mad og ikke mindst en hel masse familiehygge er hvad min jul byder på, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Jeg er på Fyn, hvor jeg nyder at forberede en masse indlæg til det nye år {afprøver nye opskrifter, skriver om yndlingsprodukter fra 2013 osv.}, rydder op på min computer {det er noget af et projekt}, læser de mange britiske modeblade, som har fundet sin vej til mig med min yndlings-Londoner og slapper af. En hel masse. Hvad laver I her i juledagene? Det er stadig ikke gået op for mig at det allerede er denne tid på året!

hygge.jpg

cookies.jpg

bloglovin

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Glædelig Jul

 1. Lullumut
  22/12/2013 at 5:46 pm (4 years ago)

  Glædelig jul, sødeste Milana :-) Dejligt du endelig har fundet julefreden – der er jeg også nået til :-)
  Glæder mig til at se meget mere til dig i det nye år :-)

  Reply
  • Milana
   22/12/2013 at 11:14 pm (4 years ago)

   Jeg glæder mig også! Glædelig Jul, søde! Håber du får nogle fantastiske dage med familien :)

   Reply
 2. Guapizimo
  23/12/2013 at 9:13 pm (4 years ago)

  Hvor er det fint det nye design, selvom det ikke er mange måneder siden at jeg selv skiftede, så ønsker jeg stadig ind imellem at mine billeder var større eller centrede, men tror nu aldrig jeg bliver 100% tilfreds lige meget hvad jeg har, det er nok altid et eller andet jeg syne kunne være anderledes ;)

  Reply
  • Milana
   23/12/2013 at 11:34 pm (4 years ago)

   Tak, søde Guapizimo! Jeg synes hurtigt jeg bliver træt af ”indretningen”. Jeg kan godt lide at det her er meget simpelt og at billederne kommer endnu mere i fokus :)

   Reply
   • Guapizimo
    25/12/2013 at 6:28 pm (4 years ago)

    Det er netop også det jeg savner til tider med min egen blog, især nu hvor jeg gerne vil bruge bedre tid på billederne igen, der skal ikke være for meget der forstyrrer øjnene ;)

    Reply
    • Milana
     27/12/2013 at 2:21 am (4 years ago)

     Jeg synes egentlig din fungerer rigtig fint – jeg havde selv overvejet et tema der minder om dit, men endte med det helt modsatte kan man sige. Der er også noget mindre arbejde i den her kan man sige.

     Reply
 3. Karina
  24/12/2013 at 11:03 am (4 years ago)

  Glædelig jul søde :)

  Reply
  • Milana
   24/12/2013 at 6:15 pm (4 years ago)

   Glædelig Jul :):)

   Reply

Leave a Reply