Fyldte peberfrugter

Hvis man er i humør til at prøve noget nyt og anderledes, har jeg den perfekte opskrift til jer: peberfrugter fyldt med pikant kød og ris. Jeg har altid været helt vild med mad som ikke bare smager godt, men også ser smuk ud, og man må sige at farverige pebefrugter gør madlavningen sjovere og finere at se på.

Opskrift

  • 500 g. oksekød
  • 100 g. ris
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. vand
  • salt & peber
Bland de ovenstående ingredianser sammen og fyld ca. 6 peberfrugter med blandingen. Sæt peberfrugterne i en større gryde og tilsæt nok vand så det dækker peberfrugterne. Læg en gulerød og en løg ned til peberfrugterne – de giver retten ekstra smag! Lad peberfrugterne koge i ca. en time ved lav temperatur.
Når peberfrugterne er ved at være færdige, varmer du to spiseskeer olivenolie  på en pande, tilsætter en spiseske mel og rører det rundt. Derefter tilsætter man en teske paprika og rør lidt mere. Du fjerner peberfrugterne fra varmen og tilsætter denne blanding til dine peberfrugter og tilsætter en lille dåse tomatpuré til hele blandingen. Sæt gryden tilbage på varmen, og lade peberfrugterne småkoge i ca. 10 minutter! Server friskbagt brød til!

Du vil måske også kunne lide:

11 Comments on Fyldte peberfrugter

  1. Guapizimo
    30/05/2012 at 11:06 am (5 years ago)

    Sådan noget er guf, jeg kan godt lide fyldte peberfrugter og sikke nogle lækre farverige billeder <3

    Reply
    • Milana
      30/05/2012 at 11:38 am (5 years ago)

      Tak :-)

      Reply
  2. anna
    30/05/2012 at 11:18 am (5 years ago)

    mmh det lyder rigtig lækkert og ser virklig lækkert ud.

    jeg kunne godt finde på at lave det i aften, men jeg forstår ikke helt din opskrift, skal man koge ris, og stege kød blandingen først??
    eller skal kødet koge nede i gryden?

    og så er jeg ikke helt sikker men du snakker om man skal varme noget olie, det synes jeg er lidt uklart skrevet.. grunden til jeg spørger så meget, er jeg virklig godt kunne tænke mig at lave det i aften.

    Reply
    • Milana
      30/05/2012 at 11:38 am (5 years ago)

      Hej Anna

      Nej, hverken ris eller kød skal steges/koges…

      Mht. det andet skal du gøre ligepræcis som jeg har skrevet…To spiseske olivenolie, paprika, mel blandes og varmes på en pande og det tilsættes til peberfrugterne – det er meget vigtigt at du hele tiden rører rundt i det her for at det ikke brænder på. Jeg kan ikke rigtigt forklare det anderledes :( Hvordan har du forstået at du skal lave den del? Er ked af at du ikke synes det er klart nok!

      Reply
      • anna
        30/05/2012 at 6:02 pm (5 years ago)

        okay, jeg ved ikke hvordan jeg forsod det. men jeg har fået lavet din ret og den var himmelsk!!! og tilsatte dog lidt flere ting end dig. men mums altså!
        og kæresten var også helt solgt :)

        Reply
        • Milana
          30/05/2012 at 10:03 pm (5 years ago)

          Ej hvor lyder det bare skønt! Glad for at I kunne lide den :) Hvad kom du ellers I? Så kan jeg prøve din variant!

          Reply
  3. Jasmina
    30/05/2012 at 8:26 pm (5 years ago)

    Fede billeder. Love it!

    Reply
  4. Nanna
    30/05/2012 at 9:07 pm (5 years ago)

    Det ser lækkert ud! Jeg er faktisk stor fan af fyldte peberfrugter, squash osv. Det er et hit :-)
    Og rigtig fin detalje, at du lige har byttet rundt på “lågene”.

    Reply
  5. Milochka
    31/05/2012 at 10:57 pm (5 years ago)

    Hvor ser det lækkert ud! Må bestemt afprøves ;)

    Reply
  6. Lullumut
    01/06/2012 at 11:50 pm (5 years ago)

    Det både lyder og ser lækkert ud :-) Du tager så flotte billeder :-) Sætter dem godt op..
    Jeg må indrømme, at jeg har lidt skræk for de der fyldte peberfrugter, haha. Min mor lavede dem altid, polish style ;-) Tror jeg har traume. God blev altså ikke helt godt for mig :-)

    Reply

Leave a Reply