Forkæl håret

Hårbørster… Kvalitetshårbørster? For mig har hårbørster altid bare været hårbørster. Jeg har ikke rigtig tænkt over mærket, materialet, holdbarheden før. Det er faktisk lidt pudsigt at tænke på, fordi hårbørster er en del af hverdagen for mig og mit lange hår. Jeg begyndte for noget tid siden derfor at kigge efter gode hårbørster og faldt bl.a. over de eksklusive hårbørster fra Mason Pearson, men modtog så to fantastiske ghd hårbørster i gave  fra billigvoks.dk.

ghd Oval Brush

Denne blev en favorit fra første brug. Den er lavet af ægte vildsvinhår, hvilket betyder at den slider meget mindre på håret end en kunstig, nylon-børste, som man kan købe i supermarkader og f.eks. Matas. Jeg synes personligt at håret får en helt anden glans, når den bliver børstet med denne. Samtidig er den supergod til at rede selv  det mest krusede hår ud. Jeg har reflekser i håret og de kommer flottere og samtidig meget naturligt til udtryk da denne børste har så mange hår i forskellige længer at gøre godt med. Den kan helt klar anbefales! Se mere om den her.

ghd Paddle Brush

Jeg har meget hår og det tager enormt lang tid at føntørre det. Jeg er derfor nødt til at gøre det på en bestemt måde, nemlig med en børste, for at det ikke skal tage alt for lang tid. Håret har jo heller ikke så godt af varmen. Denne kæmpe, dog meget lette hårbørste er perfekt til lige præcis føntørringen da den fordeler håret perfekt og det tager derfor halvt så lang tid at føntørre mit hår. Den kan I se mere til her.

Hvad siger I?

Hvordan har I det med hårbørster? Har I overvejet kvaliteten af jeres hårbørste? Alt i alt kunne jeg ikke være mere tilfreds med de her hårbørster. Samtidig koster de tilsammen mindre end halvdelen af en Maison Pearson hårbørste.

Du vil måske også kunne lide:

18 Comments on Forkæl håret

 1. Mette - fashionnursing
  16/01/2012 at 2:47 pm (6 years ago)

  De lyder som noget for mig – især den første :) Har længe overvejet at investere i en ordentlig hårbørste – man bruger dem trods alt hver dag :)

  Reply
  • Milana
   16/01/2012 at 3:09 pm (6 years ago)

   Ja, det gør man nemlig. Man tænker bare ikke så meget over hårbørster, vel? Jeg er bare så glad for den ovale. Og det er en super pris!

   Reply
 2. Jo
  16/01/2012 at 3:54 pm (6 years ago)

  Jeg har ikke rigtig overvejet kvaliteten af min hårbørste, bare den føles god med hårbunden. Men jeg bruger den ikke så tit. Derimod bruger jeg en afro kam! Det er fantastisk til langt og tykt hår og meget nemmere at anvende når ens hår filter.. Men jeg må da indrømme at dine nye børster ser rigtig lækre ud :)
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   16/01/2012 at 4:10 pm (6 years ago)

   Jeg havde en eller anden plastikbørste med plastik-‘hår’ på og de dutter blev ved med at falde af og mit hår blev elektrisk, så for mig er det virkelig en god idé med en god hårbørste. Også fordi jeg har ret langt hår… :)

   Reply
 3. Guapizimo
  16/01/2012 at 3:58 pm (6 years ago)

  Spændende tip, jeg skal faktisk have mig en ny børste jeg netop kan bruge når jeg føntørrer hår og bl.a. kan hjælpe med at lave en lille buk ved mine spidser :)

  Reply
 4. Nanna
  16/01/2012 at 5:28 pm (6 years ago)

  Jeg har faktisk heller aldrig spekuleret over det der med kvaliteten af hårbørster. Og det er da lidt mærkeligt, når det er noget man bruger hver dag! Jeg tror faktisk at jeg vil overveje at ønske mig en lækker hårbørste :-) Tak for tippet, Milana.

  Reply
  • Milana
   16/01/2012 at 7:21 pm (6 years ago)

   Selv tak, jeg er i hvert fald glad for endelig at have en ordentlig børste :-)

   Reply
 5. Ida
  16/01/2012 at 6:11 pm (6 years ago)

  Wie har glædet mig til dette indlæg :)
  Jeg synes også at en hårbørste er vigtig og min fra Stuhr er ved at være godt brugt. Så måske min kommende hårdbørste er en af dem fra billedet ? :)

  Reply
  • Milana
   16/01/2012 at 7:06 pm (6 years ago)

   Super, fortæl lige hvilken en du ender med :-) Hvis du ender med en af dem fortryder du det ikke! :P Jeg tænker den ovale til dig!

   Reply
 6. Elma Razic
  16/01/2012 at 7:19 pm (6 years ago)

  Hvor er det sjovt – jeg har også den ovale børste! Har aldrig tænkt over det før, men fik den sammen med i “frisør-pakken” ifm. de der deals man kan købe på nettet. Og den er lige så fed, som du beskriver! I starten synes jeg den var underlig, fordi man var vant til de der skodbørster. Håret bliver virkelig glansfuldt og blødt, hvilket overraskede mig, at en hårbørste kunne gøre… :)
  I love your posts ;)

  Reply
  • Milana
   16/01/2012 at 7:38 pm (6 years ago)

   Ja, ikke? Den gør virkelig noget andet for håret!

   Tusind tak, hvor er du sød :-)

   Reply
 7. Miriam
  16/01/2012 at 8:50 pm (6 years ago)

  Har krøller… Børstning er no-go, hvis man kan undgå det! ;)

  Reply
  • Milana
   16/01/2012 at 9:31 pm (6 years ago)

   Hehe ja du er heldig :-) Glatter du nogensinde dit hår?

   Reply
 8. Hersom - Limited Edition
  17/01/2012 at 11:05 am (6 years ago)

  Ej, må jeg ikke få den der skålfuld slikkepinde? (Brugte næsten mere tid på at sidde og kigge på dem end børsterne) :D

  Hårbørste – næh det har jeg faktisk slet ikke tænkt over. Men nu hvor håret igen er ved at nå en længde der kræver at jeg børster det skal jeg på markedet efter en ny. De der er da klart værd at overveje.
  Datteren skal også have en ny, hendes hår er blevet frygtelig langt og det knudre jo hver eneste morgen. Så den første er nok et hit til hende.

  Reply
  • Milana
   17/01/2012 at 11:25 am (6 years ago)

   Hehe ja billigvoks.dk sendte alle de slikkepinde! God service! :-)

   Den første er helt fantastisk og iver heller ikke i håret som plastikbørster gør – det vil din datter nok også sætte pris på :P

   Reply
 9. Lullumut
  17/01/2012 at 3:36 pm (6 years ago)

  Sjovt, jeg kiggede netop på min hårbørste fra Rema til 20kr. i går og tænkte “den er da godt færdig”. Så jeg burde faktisk bestille en af dem :-)

  Reply
  • Milana
   17/01/2012 at 4:30 pm (6 years ago)

   Hehe fortæl endelig hvis du gør. Jeg er sikker på at du vil kunne mærke en forskel. Det kunne jeg fra min plastik pink til de to her :)

   Reply

Leave a Reply