Forårssalat // Til hovedret

salat1

Noget af det bedste man kan servere for mig er kartofler – så simpelt er det. Jeg elsker kartofler i alle former og derfor er kartoffelsalaten en fast del af forårsmenuen. Fantasien er det eneste der  sætter grænser for en kartoffelsalat og her er en jeg lavede i sidste uge. Asparges er også en af mine yndlingsgrøntsager og tilførte kartoffelsalaten en knasende friskhed uden lige. Hvad har I af planer denne solskinssøndag?

Opskrift2 1

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Forårssalat // Til hovedret

 1. Ida
  21/04/2013 at 11:29 am (5 years ago)

  Det lyder også utrolig lækkert :)
  Jeg sidder lige nu på terrassen i mine forældres sommerhus og slikker solskin :)
  Rigtig dejlig søndag Milana :)

  Reply
 2. Guapizimo
  21/04/2013 at 7:47 pm (5 years ago)

  Det ser lækkert ud, jeg kan også godt lide retter med kartofler og har faktisk også en svaghed for asparges, særligt hvis de grilles <3

  Reply

Leave a Reply