Fine film du skal se

Jeg er en filmelsker, og jeg elsker alt fra thrillere til tøsefilm – og jeg elsker at gå i biografen. Der er noget så afslappende og hyggeligt ved kun at fordybe sig i historien på den store skærm uden nogen form for forstyrrelser. Her i juleferien har jeg set The Hobbit {fantastisk!}, Kvinden i buret {fantastisk!} og The Secret Life of Walter Mitty {fantastisk!}. Så ja, min smag i film er meget bred. Jeg har derfor besluttet mig for, at dele lidt filminspiration med jer, hvis I nu også var ligeså vilde med film, som jeg er. Og hvornår er det bedre at starte med lidt filminspiration end 1. januar, ik? 

walter-mitty-the-secret-life-of-walter-mitty-25100-1920x1200

The Secret Life of Walter Mitty

Biografaktuelle fantasi/komedie/drama, The Secret Life of Walter Mitty, er en af de få {komedie}film, som holder fast i dig, efter du forlader biografen. Den pastelfarvede scene som vi både besøger i New York, hvor Walter Mitty holder til, men også i Grønland og Island, hvor hans rejser tager ham på, gør, at man lever sig ind i denne fantasiverden, som er fyldt med Walters uskyldige og humoristiske personlighed. En film, som tager dig på en helt unik og fantastisk rejse. Filmen er baseret på en novelle af James Thurber, som blev udgivet i The New Yorker i 1939, læs historien lige her

waywaybackposter

The Way Way Back

The Way Way back er en drama-komedie om en ung dreng, Duncan, hvis forhold til den usympatiske stedfar, en rolle man egentlig ikke er vant til at se Steve Carell i, skubber ham væk fra familien og ned til Water Wizz sommerforlystelsespark, hvor en ny selvtillid venter. Sam Rockwell, som spiller park-manageren Owen, viser sig at være den ven, der gøre den helt store forskel i Duncans liv. Hvis man synes at Little Miss Sunshine og Juno er gode film, vil man helt sikkert også godt kunne lide denne. 

The-Butler

The Butler

The Butler fortæller historien om Cecil Gaines, en butler i Det Hvide Hus, som i sin karriere i Det Hvide Hus arbejder for i alt otte amerikanske præsidenter, og oplever udviklingen i USA på en anderledes måde. Filmen, som indeholder grusomme scener og fortæller historien om unge sorte amerikanere, som kæmper kampen for ligestilling, er både rørende, spændende og lærerig. Der er småting ved filmen som gør filmen til en rigtig Hollywood-fortælling, men ikke desto mindre er Forest Whitaker helt fantastisk i rollen som The Butler, mens Oprah f.eks. godt kan virke en smule distraherende. 

Du vil måske også kunne lide:

14 Comments on Fine film du skal se

 1. Lullumut
  01/01/2014 at 3:01 pm (4 years ago)

  Jeg er også stor filmelsker, og jeg vil helst se de store film i biografen :-) Har faktisk ikke været afsted siden Hunger Games 2 den 20. november. Glæder mig til at se Hobitten inden alt for længe :-)

  Reply
  • Milana
   01/01/2014 at 9:04 pm (4 years ago)

   Den har jeg også set – den er rigtig god. Men Hobitten skal du glæde dig til – den er SÅ god :)

   Reply
 2. Karina
  01/01/2014 at 4:45 pm (4 years ago)

  Jeg er også stor film elsker og ville vildt gerne se The Butler :)

  Reply
  • Milana
   01/01/2014 at 9:05 pm (4 years ago)

   Den kan varmt anbefales :)

   Reply
  • Milana
   02/01/2014 at 9:00 am (4 years ago)

   Det var så lidt :)

   Reply
 3. Katrine Guldbæk
  02/01/2014 at 11:27 am (4 years ago)

  Jeg går simpelthen for sjældent i biografen – måske det skulle laves om i 2014 :-)

  Reply
  • Milana
   02/01/2014 at 1:10 pm (4 years ago)

   Hvis det er noget man nyder :) Jeg synes det er så hyggeligt!

   Reply
  • Milana
   02/01/2014 at 8:02 pm (4 years ago)

   Hehe, nu er det vinter og perfekt tid til at se en masse i hvert fald .) Jeg kigger forbi!

   Reply
 4. film horor
  14/06/2014 at 8:29 pm (3 years ago)

  I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!

  I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road.
  Many thanks

  Reply
 5. Terms of use
  06/10/2014 at 11:18 am (3 years ago)

  Hi there, this weekend is pleasant in support of me, for the reason that this moment i am reading this
  fantastic informative article here at my home.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Fine film du skal se

 1. […] gang jeg fortalte om fine film opfordrede jeg jer til at se The Butler. Denne gang handler det sågar igen om den grusomme del af […]

Leave a Reply