Vinterlæber

Vinteren kan være ret så hård for vores hud og det ses især på læberne. Det er derfor vigtigt at give dem ekstra god pleje om vinteren, så her får I et hurtigt kig på min personlige rutine når det kommer til sprukne læber. Jeg bruger Clarins Doux Exfoliant to til tre gange om ugen for at blødgøre læberne. Den er ret god og gør det den skal, samtidig med at den er mild mod læberne. Jeg bruger derfter enten Hempz læbepomade eller denne fra MOR som jeg har skrevet mere om her, som jeg også bruger dagligt. Det er det!

Jeres tur…

Gør I noget særligt for at holde læberne bløde om vinteren? Har I prøvet andre læbe-scrubs, som I vil anbefale? P.S. I kan følge bloggen på Bloglovin’ ved at klikke på linken nedunder!

Du vil måske også kunne lide:

15 Comments on Vinterlæber

 1. Louise
  12/01/2012 at 9:24 am (6 years ago)

  Jeg bruger ikke scrubs til læberne, men jeg har tre forskellige læbepomader, som jeg bruger.
  Jeg har en læbebalsam fra Nuxe, som jeg bruger 2-3 gange om ugen. Den er lidt fed, så den bruger jeg f.eks. til natten, hvor jeg synes, det er rart med lidt ekstra fugt.
  Om dagen bruger jeg den klassiske blå læbepomade fra Labello, som dejlig blød og lægger sig pænt på læberne. Den skal dog friskes lidt op engang i mellem.
  Tredje og sidste er en læbepomade fra Ole Henriksen, men som jeg ikke synes, er så “pomade” agtig. Den er mere “glossy” og giver læberne en frisk opløftning, så den bruger jeg tit, hvis jeg tager pæn makeup på – eller gerne vil have lidt shine og fokus på læberne :-)
  Det er vist egentligt mine læberutiner, men jeg tror, jeg skal prøve kræfter med sådan en scrub til læberne :-) Fjerner den døde hudceller?

  Reply
  • Milana
   12/01/2012 at 9:30 am (6 years ago)

   Ja, det er nemlig det den gør og den fjerne den udtørrede hud som man får når man får sprukne læber. Det gør den meget mildt så efter to-til tre gange med den har man helt vildt fine bløde læber. :-) Jeg kunne godt tænke mig at prøve den du snakker om fra Ole!Han har vist også en scrub, tror jeg…

   Reply
 2. Jo
  12/01/2012 at 10:30 am (6 years ago)

  Den er SÅ fin den der fra MOR :) Æsken alene kunne få mig til at købe den! Jeg bruger faktisk bare lidt forskellige billige udgaver, som kløvers vaseline, Forsvarets HUDSALVA, men de to kan virkelig også anbefales!
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Reply
  • Milana
   12/01/2012 at 9:22 pm (6 years ago)

   Ja, så fin indpakning. Og Kløver Vaseline er jo også noget af det bedste til læberne :)

   Reply
 3. Ida
  12/01/2012 at 11:41 am (6 years ago)

  Jeg er vild med den fra MOR. Synes at den ser så fin ud! Kan den fås i Danmark og hvor?
  Jeg er eight hour læbestift og er fan :)

  Reply
  • Ida
   12/01/2012 at 11:43 am (6 years ago)

   Jeg er bare ikke sej til at skrive ordenligt på mobilen :)
   Men eight hour og jeg er gode venner :)

   Reply
   • Milana
    12/01/2012 at 9:19 pm (6 years ago)

    Hehe jeg kender det alt for godt ;-)

    Reply
  • Milana
   12/01/2012 at 9:18 pm (6 years ago)

   Jeg fik den i gave, men har set den bl.a. i Illum, måske også i Magasin :-)

   Reply
 4. Nanna
  12/01/2012 at 4:16 pm (6 years ago)

  Jeg er storforbruger af læbepomade om vinteren og har altid en med mig. Lige pt. bruger jeg en fra Korres, der er super god.

  Har faktisk aldrig prøvet en læbe-scrub… Det må jeg ha’ rettet op på, på et tidspunkt.

  Reply
  • Milana
   12/01/2012 at 9:17 pm (6 years ago)

   Ja, prøv det, hvis du vel at mærke har brug for det om vinteren :-)

   Reply
 5. Guapizimo
  12/01/2012 at 9:19 pm (6 years ago)

  Tak for tips, jeg er faktisk heldig i år og mine læber lider ikke så meget denne vinter, om det er fordi det ikke er så koldt, eller fordi jeg ofte kommer rundt i bil og de derved ikke bliver udsat for så meget kulde og lign. skal jeg ikke kunne sige :)

  Reply
  • Milana
   13/01/2012 at 9:13 am (6 years ago)

   Selv tak! Jeg tror også det er mest cyklisternes læber der har brug for lidt ekstra pleje om vinteren, men den der ‘scrub’ giver virkelig fine læber – så sidder læbestiften også flottere :-)

   Reply
 6. Lullumut
  14/01/2012 at 10:24 pm (6 years ago)

  Jeg har aldrig prøvet en scrub. I tasken har jeg Eight Hour Creme, og på natbordet har jeg Decubal :-) Jeg er klart mest glad for min Decubal, så lige nu skal jeg bare bruge EHC op. Det er jo også rart med lidt nyt/anderledes engang i mellem ;-) Og “MOR” ser jo bare super flot ud :-)

  Reply
  • Milana
   15/01/2012 at 2:19 pm (6 years ago)

   MOR er flot, ja :-) Det her er også min første scrub! Har aldrig prøve Eight Hour Creme, men kunne godt tænke mig :-)

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Vinterlæber

 1. […] søde Milana skrev som indlægget om sprukne læber tilbage i starten af januar, har jeg lige siden været helt vild med læbepomaden fra MOR. Synes […]

Leave a Reply