Exfoliant + Dampbad

Jeg har allerede tidligere skrevet hvor glad jeg er for den meget hypede Embryolisse ansigtscreme, så da jeg var på udkig efter en ny ansigtsscrub, vidste jeg at jeg måtte prøve denne fra samme mærke. Det er en exfoliating cream så konsistensen er, som man kan se på bileldet, meget cremet og blid. Man kan næsten ikke mærke de fine, fine korn der gemmer sig i den som hjælper med at fjerne de døde hudceller. Jeg bruger den kun 1-2 gange om ugen og gerne efter et ”dampbad” til ansigtet. Dampbadet består af kogende vand, kamillete og et stort håndklæde som jeg gemmer mig under i ca. 10 mintter. Prøv det! Huden bliver frisket op med det samme. Jeg vil helt klart anbefale denne – jeg købte den i Sephora til ca. 200 kr. hvis jeg ikke husker forkert. Hvilken ansigtsscrub bruger I, hvis I bruger sådan noget?

exfoliante

bloglovin2

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Exfoliant + Dampbad

 1. Stine
  26/03/2013 at 10:07 am (5 years ago)

  Jeg bruger faktisk ikke én. Min hud er vanvittigt sart, så jeg er meget påpasselig i forhold til, hvad jeg putter i ansigtet. Tror du at den der er en man kan bruge til meget sart hud?

  /Stine

  Reply
 2. Guapizimo
  26/03/2013 at 10:19 am (5 years ago)

  Jeg kan snildt forestille mig at den er god, jeg har nemlig også cremen som jeg er glad for. Lige pt. bruger jeg scrub fra Balance Me, som faktisk er meget mild og næsten uden de små korn.

  Reply
 3. Ida
  26/03/2013 at 12:11 pm (5 years ago)

  Jeg bruger en vild god en, som jeg har vundet et sted :)

  Reply

Leave a Reply