En tur i Sephora

Som så mange andre, ventede jeg spændt på at Sephora åbnede i Danmark. Der gik nogle dage før jeg tog et smut forbi den nyåbnede afdeling og her er hvad jeg kom hjem med. Jeg valgte at købe deres makeuprens-serie i en miniudgave for at afprøve kvaliteten, en fin lille neglelak, en ansigtsmaske og en solpudder af en art. Jeg har endnu ikke afprøvet makeuprensen, men jeg er rigtig vild med neglelakken (I skal nok få at se den in action) og pudderen bruger jeg stort set hver dag. Jeg har været forbi Sephora igen og kommet hjem med to nye produkter som jeg er helt vild med, men dem får I at se en anden gang! Har I købt noget i Sephora?

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on En tur i Sephora

 1. Didda
  25/05/2012 at 7:09 pm (5 years ago)

  God ide med små prøver, så man lige kan prøve det af først. Jeg har været derinde, men synes at det var lidt uoverskueligt

  Reply
  • Milana
   27/05/2012 at 11:42 am (5 years ago)

   Ja, der har været vildt mange mennesker – så bliver det lidt uoverskueligt! Det er skønt med små størrelser (som ikke er vildt små) fordi det er en billig måde at se om man kan lide produktet. De koster 35 kr. stykket kun og er 50 ml store…

   Reply
 2. Nanna
  25/05/2012 at 9:17 pm (5 years ago)

  Nej, Sephora ligger jo desværre lidt langt væk fra mig. Men jeg plejer altid at være forbi en, når jeg er i udlandet. Åh, jeg håber virkelig at de også åbner en i Århus på et tidspunkt.

  Reply
  • Milana
   27/05/2012 at 11:41 am (5 years ago)

   Ja, øv, så mp du tage en tur til Kbh – det er en skøn (og stor) afdeling! :)

   Reply
 3. Guapizimo
  25/05/2012 at 10:39 pm (5 years ago)

  Lækre køb, jeg var forbi i går fordi jeg ville have Urban Decays Naked Palette 2, men de havde den ikke og jeg var altså så skuffet at jeg ikke havde lyst til at kigge på andet ;)

  Men jeg kan godt lide nogle af Sephoras egne produkter og skal nok snart derind igen.

  Reply
  • Milana
   27/05/2012 at 11:38 am (5 years ago)

   Ih altså den første dag jeg var der, var der en masse af Naked 2 på hylderne :( Mon ikke de kommer igen… Og så vil jeg sige at du skal tjekke Benefit ud – det er virkelig lækre varer!

   Reply
 4. Miriam
  26/05/2012 at 1:07 am (5 years ago)

  Har endnu ikke været derinde, har hørt lidt blandet om kvaliteten, så er liiidt usikker. Hvad siger du om den?

  Reply
  • Milana
   27/05/2012 at 11:40 am (5 years ago)

   Jeg er meget tilfreds med den pudder-ting og neglelakken lægger sig meget flot på og tørrer hurtigt, dog holder den ikke helt vild længe, men det er et problem med mange lakker ;) Men Sephora sælger jo mange forskellige mærker og f.eks. Benefit er meget meget godt! :) Ta’ ind og kig – you’ll love it!

   Reply
 5. Lullumut
  26/05/2012 at 9:42 pm (5 years ago)

  Lækkert :-) Jeg har selv fået sådan en neglelak i gul, og jeg synes, den tørrede ret hurtigt. Ellers vil jeg gerne bare have købt Naked 2..

  Reply
  • Milana
   27/05/2012 at 11:38 am (5 years ago)

   Håber, den kommer igen. :-) Neglelakken er faktisk helt okay i kvaliteten, synes jeg!

   Reply

Leave a Reply