En regnfuld søndag

Jeg har aldrig rigtig fejret Skt. Hans aften, men i går tog vi til Nyhavn for at se bålet og nyde en sommer-agtig aften med godt selskab og drinks. I dag nyder vi at være inden for med friskbagte chokoladecroissanter og take-away og en god film. Håber, I også har en dejlig søndag aften.

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on En regnfuld søndag

 1. Didda
  24/06/2012 at 9:15 pm (5 years ago)

  Jeg synes at det er så hyggeligt at se bål. Jeg nåede dig dog ikke igår :(
  Rigtig god aften søde Milana :)

  Reply
 2. Guapizimo
  25/06/2012 at 10:27 am (5 years ago)

  Jeg kan forestille mig at det har været rigtig hyggeligt i Nyhavn, med en god stemning. Vi tog til Berlin og nød weekenden :)

  Reply
 3. Nanna
  25/06/2012 at 7:26 pm (5 years ago)

  Det lyder rigtig hyggelig – jeg nåede ikke at se bål i år, men jeg kan nu vældig godt li’ det :-)
  Det øverste billede er for øvrigt vildt sejt!

  Reply

Leave a Reply