En grøn skønhedstaske

Min bror og hans italienske kæreste bor til dagligt i London. Så længe jeg kan huske har min bror været meget bevidst om hvad han spiser og drikker og de sidste mange år også hvad han putter i håret og på kroppen. I år var vi på ferie sammen i Kroatien og jeg fik lov at tage lidt billeder af hans og hendes semi-fælles beauty bag. Billederne er taget i minde bedsteforældres (mini) botaniske have! Hvor grøn er jeres beauty bag? Min kunne godt og skal være meget grønnere!

{En mild tandpasta med 100% naturlige ingredienser}

{Mild mod mennesker og naturen – Sanex Zero er en pragtfuld kollektion}

{Shea butter håndcreme }

{Vores helt egen Irma har også gode produkter}

{”Oy! No gunk” hudcreme fra Green People – et af mine personlige yndlingsmærker}

{Irma og Tusindfryd til håret }

Du vil måske også kunne lide:

11 Comments on En grøn skønhedstaske

 1. Trine Lykke
  28/08/2012 at 12:43 pm (5 years ago)

  Tandpastaen ser spændende ud, indeholder den flour, ved du hvordan den smager, og forhandles den her hjemme?
  Beklager de mange sprøgsmål, men har længe været på jagt efter en grøn tandpasta, og det er ikke lykkedes mig at finde en endnu som smager ordenligt og holder munden ordenlig ren…

  Reply
 2. Cecilie
  28/08/2012 at 3:34 pm (5 years ago)

  Alov Vera – forever living, er i den grad også et grønt produkt og har faktisk alt fra rengøringsmidler til tandpasta og skønne creamer :) .. ret cool..
  Tror jeg skal et smut i Irma :)
  Kram
  (P.s du sådan en god blogger, thumbs up Milana)

  Reply
  • Milana
   28/08/2012 at 3:58 pm (5 years ago)

   <3<3<3 Hvor er du sød!

   Reply
 3. Michelle
  28/08/2012 at 9:27 pm (5 years ago)

  Mine cremer, sæber, shampoo, make-up fjerner, diverse hårdprodukter og den slags er all green.

  Min make-up tilgengæld er ikke særlig grøn – overhovedet – og jeg ser heller ikke at det bliver det lige foreløbigt. Der er simpelthen ikke noget af mine make.up, jeg ser der kan blive erstattet af lige så effektive og gode produkter. Tilgengæld tager jeg tit make-up frie dage :)

  Reply
  • Milana
   29/08/2012 at 8:19 am (5 years ago)

   Make-up frie dage er helt klart også en fantastisk løsning :) Jeg har lige præcis det samme problem som dig – makeuppen er ikke særlig grøn. Bortset fra to-tre ting. Men jeg kunne faktisk godt tænke mig at prøve at se om jeg ikke kan lade være med at købe flere ting som indeholder kemikalier. Dog, som du selv siger, er produkterne ikke altid ligeså gode, selvfølgelig.

   Reply
 4. Lullumut
  28/08/2012 at 9:29 pm (5 years ago)

  Interessant :-) Min er slet ikke så grøn. Jeg er ikke så hurtig til at få brugt tingene, især hvis jeg har mere. Har hørt der kan gå mug i det :D Så jeg er lidt sart ;-) Men er vældig glad for f.eks. Balance Me, Decubal eco..

  Reply
  • Milana
   29/08/2012 at 8:20 am (5 years ago)

   Hmm det problem har de to ikke oplevet – jeg har heller ikke oplevet det med de ting jeg har fra Green People , men det ville ikke undre mig hvis de hurtigt gik til, da de ikke indeholder alle de konserveringsstoffer m.m. :)

   Reply
 5. Nanna
  28/08/2012 at 9:44 pm (5 years ago)

  Min er faktisk heller ikke vildt grøn. Jeg prøver gerne at undgå for mange farlige stoffer i produkterne, men vælger ikke bevidst naturligt eller økologisk.

  Reply
  • Milana
   29/08/2012 at 8:22 am (5 years ago)

   Det gør jeg heller ikke, men det vil jeg begynde på. Har lavet skræmmende opdagelser i min makeup-kollektion. Jeg har SÅ meget som er fyldt med alt muligt farligt og når man bruger det hver dag kan det godt blive lidt for meget i længden :) Men der er et par produkter jeg ikke vil af med – kemikalier eller ej hehe ;)

   Reply

Leave a Reply