En bid af kagen

Jeg er ikke den store kok… Men jeg elsker at lave mad. Især at bage… Efter at have formået at lave Mud Pie {endda to gange} – en kage som tager det halve af dagen at lave og smager fantastisk – har jeg fået mod på at afprøve flere opskrifter. I dag prøvede jeg at lave varme chokoladekager med chokoladefyld – og det var et hit! Enormt simpelt og hurtigt at lave.

Opskrift

{8 stykker – næste gang fordobler jeg alt – de blev spist alt for hurtigt}

  • 4 spsk margarine, blødgjort
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 85 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk usødet kakao
  • 50 g mørk chokolade {til fyld}
  • flormelis {til drys}

Bland alle ingredianserne, pånær mørk chokolade og flormelis, sammen i en stor skål og pisk det hele godt sammen med en håndmikser, til det er godt blandet. Ta’ otte papirbageforme og anbring dem på en bageplade. Fordel halvdelen af dejen i papirformene. Lav fordybning i midten af dejen med en teske. Bræk chokolade i otte stykker og læg et stykke i hver fordybning. Fordel derefter resten af dejen over dem. Bag dem i forvarmet ovn ved 190° i 20 minutter, eller til de er hævede og føles elastiske. Lad dem stå 2-3 minutter, inden du serverer dem varme, drysset med flormelis!

Du vil måske også kunne lide:

Leave a Reply