En anderledes pesto-oplevelse

Pesto er en fast del af madlavningen hos mig. Den er lækker med pasta, kartofler, alle slags salater, rejer… Den kan spises med stort set alt. Den klassiske pesto bygger som bekendt på basilikum, men har man lyst til at prøve noget nyt, kan man med fordel  prøvesmage æretepesto, som har en helt fantastisk grøn farve og en meget delikat smag perfekt som forret til en forårsmiddag. Jeg fulgte denne opskrift og resultatet blev som ønsket! Nu skal jeg ud og nyde solen med Cecilie – kan I ha’ en dejlig søndag!

Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on En anderledes pesto-oplevelse

  1. Guapizimo
    25/03/2012 at 10:27 am (5 years ago)

    Det lyder interessant, herhjemme er vi også glade for (den almindelige) pesto og bruger det gerne til at smøre på rugbrød.

    Reply
    • Milana
      25/03/2012 at 3:59 pm (5 years ago)

      Den her smager faktisk meget som den almindelige. :)

      Reply
  2. Ida
    25/03/2012 at 10:36 am (5 years ago)

    Jeg spiser også peste hver dag på min frokost. Det giver bare maden lidt mere smag :)
    Jeg er ikke så vild med ærter, men sikke en smut grøn farve den har :)

    Reply
    • Milana
      25/03/2012 at 4:00 pm (5 years ago)

      Min kæreste er mildest talt ikke begejstret for ærter, men han spiste den her og troede at det var den ‘almindelige’ pesto. ;) Så jeg snød ham lidt.

      Reply
  3. Lullumut
    25/03/2012 at 8:48 pm (5 years ago)

    Det ser meget lækkert ud, og hold op for en flot farve! :-)

    Reply
    • Milana
      25/03/2012 at 9:17 pm (5 years ago)

      Tak, Louise… Ja, farven er bare helt vildt lækker :)

      Reply

Leave a Reply