Eltoft Vintage Fødselsdag

Det er en sjældenhed, men i dag fandt jeg en ny yndlingsbutik. Eltoft Vintage fejrede 1 års fødselsdag og der var inviteret til sushi, champagne og andre lækkerier. Det var første gang jeg besøgte butikken, som ligger på Amgerbro, men det er absolut ikke sidste gang. Det søde personale gjorde eftermiddagen enormt hyggelig og sjov og jeg glæder mig til at komme tilbage og fordybe mig i de fine stykker tøj, butikken byder på.

Eltoft Vintage er alt det man ikke forventer af en butik, som sælger brugt tøj. Den hverken ligner eller lugter som en af slagsen. Tøjet er håndplukket af ejeren Mia, som ofte drager til USA for at finde det, og det er ikke svært at mærke, hvor meget tid og kreativitet bliver lagt i butikken, som oser af personlighed og stil.

Der er fyldt med alt fra vintage pelse og sko til pailletkjoler og skønne accessories. Og på trods af, at butikken ser ret eksklusiv ud, er priserne mere end rimelige og overreskende lave! Princippet er nemlig, at intet i butikken koster over 500 kr., så alle kan være med!

Jeg skal helt klart tilbage til den fine butik meget snart igen og jeg kan mærke at det bliver lige præcis i den jeg kommer til at shoppe meget i fremtiden!

Butikken Eltoft Vintage ligger på Holmebladsgade 13, 2300 København S og er turen værd, selvom du ikke bor i nærheden! Besøg også butikkens egen blog her.

Du vil måske også kunne lide:

Leave a Reply