Elizabeth Olsen Stil

Elizabeth Olsen kunne meget vel blive min yndlings Olsen søster. Med en lidt mere naturlig og afslappet tøjstil end hendes kendte søstre, er hendes stil stadig lidt mere wearable for os almindelige mennesker. Jeg er vild med looket her – en moderne fortolkning af Woody Allens ”Annie Hall”. Woody Allen er i øvrigt en af mine absolut yndlings inden for film. Hans film falder ikke i alles smag, men jeg har endnu ikke set en, jeg ikke synes var fantastisk. Den seneste favorit er Midnight in Paris. Hvad synes I om Woodys film? Og Elizabeths look?

Madewell vest/ T by Alexander Wang skjorte/ Topshop shorts/Paul Smith hat/Roy Loafer sko
Du vil måske også kunne lide:

6 Comments on Elizabeth Olsen Stil

  • Milana
   06/08/2012 at 7:45 pm (5 years ago)

   Me too :-)

   Reply
 1. Hosannah
  06/08/2012 at 5:04 pm (5 years ago)

  I like :-) check min blog ud hvis du får tid og lyst:-)

  Reply
  • Milana
   06/08/2012 at 8:14 pm (5 years ago)

   Tak :) Det gør jeg.

   Reply
 2. didda
  06/08/2012 at 9:48 pm (5 years ago)

  Jeg kan godt lide hendes stil. Hvis vejret i Danmark var til det, så kunne jeg godt se mig selv i det samme :)

  Reply
  • Milana
   07/08/2012 at 6:09 pm (5 years ago)

   Ja, me too :)

   Reply

Leave a Reply