Detaljer til boligindretning

Det er de små detaljer, der gør den helt store forskel, når det kommer til indretning. Det er også dem, der er med til at gøre hjemmet personligt. For tiden synes jeg der er så mange fine boligdetaljer rundt omkring hos især de danske bolighuse {generelt synes jeg at dansk design er det smukkeste i verden} og her får I et indblik i, hvad jeg godt kunne tænke mig at tilføje til min lejlighed.
bolig-indretning

1. HAY puder//2. Magasin vase//3. Finn Juhl vendebakke//4. Royal Copenhagen fad//5. HAY kalendar //6. By Nord sengelinned//7. Play bord

Jeg er generelt til meget neutralt og helt hvidt sengetøj, men dette elg-sengesæt fra By Nord er noget af det sødeste jeg længe har set. Derudover står sofabordet fra Play allerhøjest på min ønskeliste – det er så stilrent, som det kan blive. Og så synes jeg det er på tide at tilføje lidt Royal Copenhagen til min samling og dette fine fad er den helt perfekte start! Vendebakkerne fra Finn Juhl er så minimalistiske og vil gøre enhver morgenmad lidt mere hyggelig og fin og puderne og kalenderen fra Hay samt rose gold vasen fra Magasin er icing on the cake. Nu mangler jeg bare en lejlighed i London, jeg kan indrette! 

Ha’ en skøn {iskold} mandag! ♥

Du vil måske også kunne lide:

10 Comments on Detaljer til boligindretning

 1. Karina
  13/01/2014 at 11:06 am (4 years ago)

  Det er altså nogle super lækre sager du har fundet :) Er især vild med vasen, den er ret fin :)

  Reply
  • Milana
   13/01/2014 at 1:23 pm (4 years ago)

   Tak, og så er den ikke specielt dyr :)

   Reply
  • Milana
   13/01/2014 at 2:32 pm (4 years ago)

   Ja, ik? Me too! Vil have det hele :)

   Reply
  • Milana
   13/01/2014 at 2:33 pm (4 years ago)

   Me too – det giver lige lidt varme til hjemmet, synes jeg :)

   Reply
 2. Katrine Guldbæk
  13/01/2014 at 6:05 pm (4 years ago)

  Det tærtefad er bare så fint. Men det er alt for royal Copenhagen jo :-)

  Reply
  • Milana
   15/01/2014 at 11:31 am (4 years ago)

   Ja, jeg kunne virkelig godt tænke mig det (og alt andet de laver) hehe :)

   Reply
 3. Guapizimo
  13/01/2014 at 6:28 pm (4 years ago)

  Jeg er også vældig glad for interiør og boligindretning, lidt af et under det ikke fylder mere på min blog, men det kan jo komme, he he. Det er nogle virkeligt fine ting du går og drømmer om!

  Reply
  • Milana
   15/01/2014 at 11:34 am (4 years ago)

   Det vil jeg rigtig gerne se noget mere af på din blog så :) Det er så hyggeligt ”at kigge inden for” :)

   Reply

Leave a Reply